Orrefors

In intreaga lume Orrefors este asociat cu articole de sticla unice, arta de sticla si sticla personalizata toate adaugand frumusete vietii noastre de zi cu zi.

Impreuna cu designerii sai priceput Orrefors prezinta o noua colectie de sticla in fiecare primavara si toamna. Aceste articole de sticla sunt fabricate in editie nelimitata.

“Orrefors art glass” intotdeauna este produsa in editii limitate. Artistii nostri sunt liberi sa dezvolte tehnici si moduri de exprimare dupa cum isi doresc.

Orrefors este o parte din Orrefors Kosta Boda AB.

Compania

Orrefors Kosta Boda AB este o companie de design in provincia suedeza Småland, care proiecteaza sticlarie ai arta din sticla de o inalta calitate. Dezvolta, produce si vinde o gama larga de sticla de utilitate si de arta pentru uz privat si public sub brandurile Orrefors si Kosta Boda. Sunt cel mai mare grup de sticlarie in tarile nordice, cu o istorie datand inca din anul 1742.

Inima afacerii se afla la sticlaria Kosta, Orrefors si Åfors - aducand mediul sticlariei mai aproape de maiestrii si designer sticlari. In aceste locatii compania promoveaza, de asemenea, turismul intensiv si organizarea de evenimente, care atrag mai mult de un milion de vizitatori in fiecare an.

SEA Glassworks and Glasma, companii producatore de granule de sticla, sunt detinute integral ca filiale in grupul Orrefors Kosta Boda AB.

Din 2005 Orrefors Kosta Boda AB este parte a grupului New Wave, care aduna mai multe branduri de consum si piata corporativa in domenii precum sport, agrement, mobilier de casa si cadouri. New Wave grup este listata la Bursa NASDAQ OMX Stockholm.