Filtre produse

Rosenthal

Rosenthal Selection

De peste 130 de ani Rosenthal a militat pentru arta si design, mestesug superior si portelan perfect, calitate, traditie, inovatie si imagine. Cu fascinantele sale produse, Rosenthal este unul dintre cei mai importanti manufacturieri ai lumii in sfera produselor de dining de lux, aranjamente si accesorii pentru cadouri.

Mai bine de 150 de artisti, designer si arhitecti care includ nume precum Raymond Loewy, Walter Gropius, Tapio Wirkkala, Björn Wiinblad, Mario Bellini, Jasper Morrison, Konstantin Grcic si Patricia Urquiola au ajutat la stabilirea si dezvoltarea reputatiei companiei aceea de pionier al designului. Aceasta pozitie de conducere mareste obligatia si motivatia noastra in a continua impunerea noilor trenduri in design si pe viitor.

De-a lungul anilor Rosenthal a ramas intotdeauna vibrant si fascinant, unit si motivat de telul sau de a produce cele mai bune designuri din toate timpurile. Rosenthal intelege mai bine decat oricine cum sa armonizeze perfect traditionalul si modernul; si numele este sinonim cu stiul increzator, perfectiune si mandrie.

Marca portelanului Rosenthal este inalta calitate si sustenabilitate; fiecare colectie ramane fidela telului de a fi unica ca si parte a unui intreg armonios. Gama de produse interesante corespund cerintelor pentru produse de dining exclusiv dar si dorintei pentru individualitate.Incearca aura unui brand global. Lasa-te inspirat de produsele noastre, daruieste-le cu drag drept un cadou placut si infrumuseteaza-ti casa cu produsele noastre!

Rosenthal Studio-Line - design pentru portelan la cel mai inalt nivel

Orientare, noi inceputuri, incredere. Spiritul timpului se schimba. Rosenthal da piept cu aceste provocari. Se indeparteaza de imitarea timpurilor vechi spre originea timpurilor noastre. Aceasta noua directie de stil ne prezinta spiritul cultural, studioul de creatie Rosenthal, brand de design datat inca din 1961. Artisti si designeri ca Wilhelm Wagenfeld, Raymond Loewy, Walter Gropius, Tapio Wirkkala, Björn Wiinblad, Mario Bellini, Jasper Morrison, Konstantin Grcic si Patricia Urquiola inca creeaza si azi colectii Rosenthal unice, innovative si avangardiste. Ei lucreaza impreuna pentru a atinge inalta calitate si functionalitate a produselor.

Bazele dezvoltarii studioului Rosenthal au fost atinse de-a lungul anilor. Mai bine de 150 de artisti si designeri tin studioul Rosenthal in viata si lucreaza in functie de trendurile artistice contemporane. Chiar daca este un platou sau o cupa, o vaza sau o farfurie, fiecare articol creat in studioul Rosenthal este unic dar in perfecta armonie cu intreaga colectie. Gamele de produse exceptionale corespund standardelor de cerinte pentru produse exclusiviste de dining si individualitate.

50 de ani de Rosenthal inseamna 50 de ani de fundamentare in design. Incearca spiritul unui brand global. Descopera Studioul de productie Rosenthal. Lasa-te inspirat de produsele noastre, daruieste-le cu drag drept un cadou placut si infrumuseteaza-ti casa cu produsele noastre.