Despre noi

Inca din 2008, cuvantul Simona's a fost sinonim cu luxul si designul pretios. Viziunea intuitiva si spirituala pe pionierat au determinat-o pe Simona sa calatoreasca in jurul lumii pentru a gasi acele obiecte speciale care sa inspire si sa incite clientela sa fidela.

Simona's nu este doar un nume deasupra unei vitrine, este o emblema care si-a pus bazele pe integritate, valoare si calitate, culminand cu produsele sale de un design deosebit. Aceasta viziune si acest spirit traieste si este reprezentat prin cele doua magazine “SIMONA’s” localizate in Bucuresti.

Noi nu promovam produse doar ca sunt la moda, noi incercam sa gasim lucruri cu care speram sa invocam amintiri, sa surprindem si sa emotionam oamenii. Cautam lucruri expresive, lucruri care vor face oamenii un pic mai fericiti.

Lucram cu brandurile de top ale lumii cum ar fi: Alessi, Bernardaud, Ritzenhoff, Kosta Boda si Orrefors care ne aduc mai aproape de designeri contemporani de top si artisti ca Philip Starck, Karim Rashid, Zaha Hadid, Asa Jungnelius si multi, multi altii.

A face cumparaturi la “SIMONA’s” este o experienta ce trebuie savurata… o perfecta imbinare intre inovatie, traditie, cultura si arta.