Termeni si conditii

1.Termeni generali

1.1. Domeniu de aplicabilitate

Pentru comenzile dumneavoastra de produse in magazinul online Almarom Limited S.R.L., (denumita pe scurt „Almarom") sunt valabili urmatorii termeni si conditii (,,Termeni și condiții'') de pe site-ul http://www.simonas.ro/index.php?dispatch=pages.vie... (,,Site'') in forma lor publicata si in vigoare la momentul comenzii. Urmatorii termeni și condiţii sunt aplicabili de la data de 20.02.2017 și pana la retragere exclusiv pentru contractele/comenzile incheiate in magazinul online (Online-Shop) Almarom.

Utilizarea Site-ului implica sa cititi acesti termeni și conditii cu atentie. Daca nu sunteți de acord cu acestia, va rugam sa nu folosiți Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat si ca sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii.

Almarom isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage in parte sau in intregime termenii si condițiile sau preturile produselor prin postare pe Site fara nicio alta instiintare.

Site-ul este administrat in exclusivitate de catre Almarom Limited SRL.

1.2. Identitatea partii contractante

Contractul de cumparare este incheiat de catre client cu societatea Almarom Limited S.R.L., in masura in care nu se precizeaza altfel in mod explicit.

Adresa punct de lucru
Almarom Limited S.R.L.
Calea Dorobantilor Nr 155 Parter Bucureşti, CP 010564

Număr de identificare Registrul Comerţului Bucureşti J40//9945/09.10.2002
Cod identificare fiscală: RO 14930941
Telefon: 0733.054.248

2.
Incheiere contract/comanda

2.1. Pe acest Site, contractele sunt incheiate doar in limba romana.

2.2. Produsul sau produsele pe care doriți sa le comandati le puteti gasi accesand site-ul www.simonas.ro

Pasii necesari efectuarii unei comenzi sunt:

Pasul 1 – Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi

Mai intai alegeti produsele dorite din oferta si adaugati-le in cosul de cumparaturi. Imediat dupa adaugarea unui produs in cosul de cumparatur se va deschide o fereastra care va va confirma efectuarea operatiei si va afisa produsul adaugat impreuna cu totalul cosului in acel moment. Daca mergeti cu cursorul mouseului in dreapta-sus si dati click pe triunghiul negru de sub cosul de cumparaturi se va afisa din nou continutul cosului.

Pasul 2 – Procesare

Daca nu mai doriti sa adaugati si alte produse in cosul de produse atunci accesati continutul cosului dand click pe triungiul negru de sub cosul din dreapta-sus si apasati pe "Proceseaza"

Pasul 3 – Inregistrare/Autentificare

Este etapa in care veti comunica datele dumneavoastra de livrare, fie foarte rapid, fara creaare de cont, caz in care veti allege aceasta optiune, veti complete numai cateva campuri cu nume, adresa, email si telefon mobil, fie creand un cont de client (caz in care vi se cere suplimentar crearea unei parole de acces la cont).

Pasul 4 – Metoda de livrare

Livrarea produselor are loc prin intermediul companiei de curierat Fan Courier (de luni pana vineri si numai la solicitare sambata), exclusiv la adresele de livrare de pe teritoriul Romaniei.

Livrarea presupune un cost de 15 lei pentru adresele din Bucuresti sau de 18 lei pentru adresele din afara Bucurestiului.

Produsele comandate vor fi livrate prin Fan Courier in termen de 2 zile lucratoare de la predarea acestora catre curier.

Pasul 5 – Metoda de plata

Plata se efectueaza numai in sistem ramburs, numerar la curier, in momentul predarii/primirii coletului.

Pasul 6 – Trimitere comanda - Sumar, verificare comanda

Dupa ce dati click pe "Trimite comanda", veti vedea un mesaj de mutumire pe ecran urmat de un link catre sumarul comenzii si a datelor de livrare pe care le-ati furnizat. In cazul in care observati o neconcordanta pe care doriti sa o corectati va rugam sa ne contactati telephonic sau prin email.

In momentul in care dati click pe "Trimite comanda" veti primi un email automat prin care va informam ca am receptionat comanda dumneavoastra.

Prețurile de achizitie ale bunurilor sunt indicate in dreptul fiecarui produs si sunt exprimate in Lei, incluzand taxa pe valoarea adaugata a produselor vandute in magazinul online. Este valabil intotdeauna pretul din momentul comenzii.

Unele reduceri promotionale temporare ale produselor in magazinul online sunt valabile numai pentru comenzile in magazinul online și nu se aplica in celelalte magazine Simona's.

2.3. Aveti posibilitatea sa va inregistrati in orice moment in magazinul online Almarom. Puteti face aceasta in timpul procesului de comanda, sub secţiunea „Contul meu" sau in partea din dreapta sus in magazinul online.

2.4. Dumneavoastra transmiteti o cerere ferma catre Almarom atunci cand parcurgeti procesul online de comanda prin introducerea detaliilor solicitate si apasati butonul „Trimite comanda". Dupa ce ati emis comanda, noi va trimitem un e-mail, care confirma receptia comenzii dumneavoastra de catre noi si care detaliaza comanda (Confirmare comanda). Aceasta confirmare a comenzii nu reprezinta sub nicio forma o acceptare a cererii dumneavoastra, ci are doar rolul de a va informa ca noi am primit comanda dumneavoastra. Acceptarea comenzii se considera finalizata atunci cand va transmitem un e-mail, care confirma final comanda dumneavoastra și care cuprinde factura aferenta.

Un contract de cumparare se realizeaza doar atunci cand va confirmam acceptarea comenzii și expediem produsul comandat catre dumneavoastra. Durata disponibilitatii pentru fiecare produs este valabila pana la epuizarea stocului, in cazul in care durata nu este anuntata pe site. In cazul unei indisponibilitati ne rezervam dreptul sa nu livram articolele comandate. In aceasta situatie va informam imediat despre indisponibilitatea produselor si va restituim neintarziat suma achitata deja.

2.5. Varsta minima pentru efectuarea unei comenzi in magazinul online este de 18 ani.

2.6. Factura comenzii este expediata pe cale electronica in format PDF catre adresa dumneavoastra de email. Factura este valabila fara semnatura si stampila. In caz de nevoie si la solicitarea expresa a clientului aceasta poate fi tiparita si transmisa gratuit prin posta. Dumneavoastra sunteţi de acord cu expedierea facturii pe cale electronica sub forma de document PDF.

3. Stocarea textului contractului / Stocarea datelor comenzii dumneavoastra

Contractul incheiat in magazinul online este un contract scris.

Datele comenzii dumneavoastra sunt stocate de catre Almarom. Dvs. primiti toate informatiile relevante ale comenzii la adresa de e-mail, pe care ne-ati facut-o cunoscuta.

In cazul in care aveti nevoie de imprimare, puteti sa ne solicitați la numarul de telefon cu tariff normal 0733.054.248, de luni până vineri între orele 10:00 şi 17:00.

4. Expediere si costuri

Expedierea comenzii se face de catre partenerul nostru de expediţie, Fan Courier (de luni pana vineri, sau la cerere sambata), exclusiv la adresele de livrare din interiorul României in limita ariei de acoperire Fan Courier.

Livrarea are loc in termen de 2-5 zile lucratoare de la predarea coletului catre firma de curierat, moment in care veti fi notificat prin email.

Costul minim al transportului ce cade in sarcina dumneavoastra este de 15 lei pentru adresele din Bucuresti si de 18 lei pentru adresele din afara Bucurestiului. In functie de numarul coletelor, greutatea si dimensiunea acestora, precum si in functie de adresa de livrare, costul de transport poate fi mai mare. Acesta va va fi comunicat ulterior plasarii comenzii. Dupa ce ne confirmati acceptarea costului de transport comunicat, vom procesa comanda dumneavoastra pentru livrare.

Scadenta si plata

Plata comenzii poate fi facuta numai prin sistem ramburs, numerar la curier, in mmomentul predarii/primirii coletului.

Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA prevazuta de lege. Este valabil intotdeauna pretul din momentul comenzii. Ne rezervam dreptul ca in anumite situatii sa ajustam posibilitatile de alegere a metodelor de plata. Produsele livrate raman proprietatea Almarom pana la achitarea lor integrala de catre client.

5. Garantie

Termenul legal de garantie legala privind conformitatea produselor este de doi ani conform art. 16 din Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiilor asociate acestora si incepe de la momentul livrarii produselor. In aceasta perioada, toate defectele de material sau de fabricatie care sunt deja prezente in momentul sosirii produselor la dumneavoastra, sunt inlaturate gratuit, excluzand insa defectele care apar de pe urma uzurii fizice a produselor. Daca nu este posibila repararea sau schimbarea produsului va fi restituit pretul de achizitie. Pretentiile privind garantia inceteaza pentru daunele cauzate de manuirea si utilizarea necorespunzatoare ale obiectului cumparat.

In caz de defecte in cadrul garanţiei descrise mai sus puteti sa ne returnati produsul comandat gratuit intr-unul dintre magazinele noastre Almarom (utilizati pagina de contact pentru a localiza cel mai apropiat magazin de dumneavoastra) sau contactati-ne la numarul de asistenta 0733.054.248, de luni pana vineri intre orele 10:00 şi 17:00.

Produsele achizitionate prin www.simonas.ro se supun condițiilor de garantie prevazute de Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile și completarile ulterioare.

6. Drept de retragere

Aveti dreptul de va retrage din acest contract in termen de paisprezece zile calendaristice fara a indica nici un motiv.

Dreptul de retragere este valabil paisprezece zile calendaristice incepand cu ziua in care dumneavoastra ati intrat in posesia fizica a produsului comandat, potrivit nr. OUG nr. 34/2014.

Pentru a va putea exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati printr-o declaratie clara despre decizia dumneavoastra de a va retrage din acest contract la numarul de telefon 0733.054.248 (de luni pana vineri intre orele 10:00 şi 17:00) sau puteti sa revocati comanda prin transmiterea Formularului de retur si a avizului de expeditie sau a facturii tiparite odata cu returul produselor, prin curier (pe cheltuiala dumneavoastra proprie) prin completarea Formularul de retur cu datele contului dumneavoastra bancar, in cazul in care ați achitat comanda ramburs la livrare, pentru a va transfera suma corespunzatoare in cont. Pentru asigurarea termenului de retragere este suficient sa trimiteti instiintarea cu dorinta de exercitare a dreptului de retragere inainte de expirarea termenului de retragere.

Urmarile retragerii din contract.

Daca va exercitati dreptul de a va retrage din acest contract, ne obligam sa va restituim fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care am fost informati despre decizia de retragere din contract, toate platile pe care le-am primit de la dumneavoastra, cu exceptia cheltuielilor de transport pentru tur-retur care raman in sarcina dumneavoastra. Pentru aceasta rambursare veti primi banii pe loc, daca efectuati returul intr-unul din magazinele noastre sau va vom vira banii in contul bancar specificat in formularul de retur in cazul in care ati achitat ramburs, iar returul il faceţi prin curier. Ne rezervam dreptul sa amanam restituirea platii pana la momentul receptionarii produselor sau pana la momentul primirii din partea dumneavoastra a dovezii ca ati returnat produsele, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Aveti obligatia de a returna produsele imediat sau cel tarziu in termen de paisprezece zile de la data la care ne-ati instiintat de retragerea din acest contract, prin curier, la adresa depozitului nostru Calea Dorobantilor nr 155 Parter, Bucuresti, sau sa le predati respectiv sa le returnati gratuit intr-unul dintre magazinele noastre din România (vezi mai jos „Predare in magazin"). Termenul este respectat daca expediati produsele inainte de expirarea termenului de paisprezece zile.

Toate costurile pentru turul-returul produselor sunt suportate de catre dvs. (cu excepţia returului gratuit în magazinele Almarom) si nu va vor fi rambursate de catre Almarom.

Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, dacă in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.

Fie ca returnati produsele prin curier sau direct in magazin, va rugam sa folositi pe cat posibil ambalajul original si sa anexati coletului formularul de retur si avizul de expeditie sau factura tiparita. Formularul de retur completat este considerat exercitarea dreptului dvs. de revocare a comenzii. Pentru a evita orice pretentie ulterioara de compensatie va rugam sa verificati cu atentie produsul si sa nu il deteriorati (de ex. zgarieturi, urme de grasime, manere rupte, ciobituri sau crapaturi, etc.).

Daca aveti nevoie de ajutor pentru exercitarea dreptului dumneavoastra de retragere, va rugam sa apelati numarul nostru de asistenta 0733.054.248, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 17:00.

FORMULARUL DE RETUR

Cerere retur produs

Catre Almarom Limited SRL, cu sediul in Bucuresti B-dul Ion Mihalache nr. 98, scara A, etaj 9, ap.26, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40//9945/09.10.2002, CUI RO 14930941,

Subsemnatul, ……………. (nume, email, telefon, adresa),

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

-…………… (cod, denumire, cantitate)

-…………… (cod, denumire, cantitate)

Achizitionate in data de ………………. cu nr factura ……………..

Motivul returnarii find……….

(Alegeti una din variantele de mai jos)

-Doresc inlocuirea produsului cu unul nou

-Doresc sa il schimb cu un alt produs

-Doresc sa primesc contravaloarea produselor in bani

Am luat la cunostinta de regulamentul si conditiile de retur pentru produsele achizitionate din www.simonas.ro si sunt de acord cu acest formular de notificare cu privire la retragerea mea din contract si cu termenul de solutionare a acestei cereri de maxim 7 zile lucratoare.

Semnatura, Data

…………………….. ……………….

7. Protectia si securitatea datelor

POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • A.DATE GENERALE. Avand in vedere intrarea in vigoare a Regulamentului UE nr. nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulament"), SC ALMAROM S.R.L ("SIMONA'S"), cu sediul in Bucuresti, Sector 1, avand J40/9945/2002, CUI RO14930941, in calitate de Operator, conform Regulamentului mai sus-mentionat, prelucreaza date cu caracter personal conform mentiunilor de mai jos.
 • B.DEFINITII
  a) Operator (denumit in continuare "Operator" sau "SIMONA'S") – inseamna persoana juridica care stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  b) Date cu Caracter Personal – inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("Persoana Vizata"); o persoana identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  c) Prelucrare - inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
  d) Autoritatea nationala - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, avand sediul in Bucuresti, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1.
 • C.SCOPUL, NATURA, MOTIVUL SI DURATA PROCESARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL1.Simona's prelucreaza datele dumneavoastra cu scopul livrarii produselor comandate online si cu ocazia crearii unui cont pe site, pe durata existentei contului. Simona's colecteaza adresa de e-mail, parola asociata contului si adresa unde se livreaza produsele comandate, precum si lista de preferinte. La datele dumneavoastra cu privire la nume si adresa de livrare au acces si subcontractorii acestuia, ca de exemplu furnizorii de servicii curierat.
  2.Pentru a avea o imagine clara asupra Datelor pe care SIMONA'S le prelucreaza, am realizat un tabel in care am descris Datele care va sunt prelucrate, motivul pentru care le prelucram si perioada pentru care le stocam.
  3.In functie de scopul pentru care prelucram aceste Date, SIMONA'S poate avea multiple temeiuri legale, motiv pentru care, vi le-am indicat in tabelul de mai jos.
  4.Pentru datele colectate in baza unei obligatii legale sau pentru executarea contractului, refuzul dvs de a furniza aceste Date, poate conduce la imposibilitatea prestarii serviciului sau a obligatiilor.
  5.In cazul in care trebuie sa colectam date cu caracter personal prin lege sau pentru executarea unui contract pe care il avem cu dvs. sau cu organizatiile la care sunteti afiliati si nu reusiti sa furnizati aceste date atunci cand vi se solicita, este posibil sa nu putem executa contractul pe care il avem (de exemplu, pentru a va furniza bunuri sau servicii). In acest caz, este posibil sa fie necesar sa anulati un produs sau un serviciu pe care il aveti cu noi, insa va vom anunta daca este cazul in acel moment.
 • D.Transmiterea Datelor dvs catre terte persoane6.Destinatarii datelor cu caracter personal sunt autoritatile sau institutiile publice, pentru o parte din categoriile de date, impuse de lege, precum si persoane juridice private, colaboratori ai SIMONA'S, care ne-au furnizat asigurari suficiente ca respecta intru totul prevederile Regulamentului privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
 • E.Perioada stocarii Datelor dvs7.In cazul in care scopul pentru care Datele au fost prelucrate a fost indeplinit, pana la expirarea duratei mai jos mentionata, Datele vor fi stocate, arhivate, fara a avea acces la ele niciun angajat al SIMONA'S, ele urmand a fi accesate doar in eventualitatea in care o autoritate sau institutie publica le solicita sau pentru distrugerea lor dupa curgerea termenului stabilit.
 • F.Modalitatea de prelucrare a Datelor dvs:8.Dorim sa mai precizam ca vom prelucra datele dumneavoastra personale atat in varianta scrisa, pe suport de hartie, cat si in varianta computerizata, printr-un sistem informatic, dupa caz, va asiguram ca vor fi pastrate cu respectarea conditiilor de confidentialitate si securitate.
 • G.Drepturile dvs in relatia cu SIMONA'S:9.Va asiguram de faptul ca dispuneti de dreptul de a va retrage oricand acordul sau de a nu oferi deloc acordul dumneavoastra ca datele personale sa fie procesate, stocate sau controlate, in temeiul unor motive temeinice si legitime. Retragerea acordului nu afecteaza legalitatea prelucrarii datelor efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia. SIMONA'S se obliga sa respecte dreptul de retragere, dreptul de a fi uitat cat si orice alte drepturi prevazute in beneficiul dvs. de legislatia aplicabila in masura in care aceasta nu exista o obligatie legala sau contractuala contrara.
  10.Retragerea acordului este posibila intr-o maniera la fel de facila ca si oferirea acestuia, prin intermediul unei cereri comunicata SIMONA'S la adresa de e-mail office@simonas.ro
  11.De asemenea, va aducem la cunostinta ca beneficiati si de urmatoarele DREPTURI:
  a)Dreptul de a solicita informatii despre datele dumneavoastra personale si/sau sa accesati aceste date, pe care SIMONA'S le stocheaza, precum si de a obtine o confirmare ca ele se prelucreaza, care sunt scopurile prelucrarii, destinatarii carora le-au fost divulgate sau urmeaza sa fie divulgate, perioada pentru care urmeaza sa fie procesate. SIMONA'S va pune la dispozitie informatiile solicitate gratuit o data pe an;
  b)Dreptul de a solicita corectarea/rectificarea datelor personale consemnate inexact;
  c)Dreptul de a solicita stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"), pentru motive intemeiate;
  d)Dreptul la restrictionarea prelucarii, daca se contesta exactitatea datelor, daca prelucrarea este ilegala, daca nu mai sunt necesare datele;
  e)Dreptul de a va fi portate datele (de a fi transferate datele catre alt operator), in masura in care solicitarea este fezabila din punct de vedere tehnic;
  f)Dreptul de a va opune la prelucrare;
  g)Dreptul de a nu fi subiectul niciunei decizii individuale sau unui proces decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
  h)Dreptul de a accepta sau nu colectarea si procesarea datelor personale de catre SIMONA'S;
  i)Dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal.
  12.In eventualitatea in care doriti sa va exercitati oricare din aceste drepturi, va rugam sa contactati societatea SIMONA'S, prin intermediul unei cereri comunicata la adresa de e-mail office@simonas.ro sau prin posta la sediul SIMONA'S.
  13.Dorim sa va asiguram de faptul ca oferirea consimtamantului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, nu diminueaza sau anuleaza obligatiile societatii SIMONA'S de a respecta principiile legalitatii, echitatii si transparentei prelucrarii, SIMONA'S adoptand toate masurile tehnice si organizatorice necesare in vederea asigurarii securitatii procesarii.
 • H.Securitatea datelor dvs cu caracter personal14.SIMONA'S va asigura securitatea datelor (de exemplu: protectie cu parola, antivirus), va lua toate masurile tehnice si organizationale ce se impun pentru a proteja confidentialitatea datelor dvs cu caracter personal.
  15.SIMONA'S va proteja datele aplicand masurile adecvate mai ales impotriva urmatoarelor:
 • acces neautorizat;
 • modificare;
 • transmitere;
 • stergere sau distrugere;
 • distrugere sau stergere accidentala; si/sau
 • indisponibilitate cauzata de schimbarea tehnicii aplicate.
 • 16.SIMONA'S va adopta solutiile tehnice corespunzatoare pentru a impiedica posibilitatea interconectarii si asocierii directe cu dvs prin intermediul datelor stocate in sistemele de evidenta la persoanele.
  17.Pentru a impiedica accesul neautorizat la datele cu caracter personal, modificarea si publicarea neautorizata sau utilizarea neautorizata a acestora, SIMONA'S va asigura urmatoarele:
 • crearea si functionarea unui mediu informatic, tehnic adecvat;
 • selectarea controlata, supravegherea angajatilor sai, implicati in furnizarea serviciului;
 • elaborarea unor reguli procedurale pentru operare, gestionarea riscurilor si furnizarea serviciilor.

  18.SIMONA'S si partenerii sai asigura protectie, printre altele, impotriva urmatoarelor: frauda informatica; spionaj; virusi informatici; spam-uri; hack si alte amenintari.

 • I.Incalcarea securitatii datelor cu caracter personal19.Incalcarea securitatii datelor cu caracter personal inseamna o incalcare a securitatii care duce, in mod accidental sau ilegal, la distrugerea, pierderea, modificarea sau divulgarea neautorizata a datelor dvs cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate intr-un alt mod, sau la accesul neautorizat la acestea. Pentru o intelegere mai bine a acestui capitol, cu titlu de exemplu, va detaliem cateva posibile incalcari: infectii cu programe de tip malware; pierderea sau furtul sistemelor de stocare a datelor; erori de configurare a sistemelor ce pot duce la scurgeri de informatii; publicarea in mod accidental a datelor cu caracter personal in spatiul public; pierderea parolei de acces la singura copie a bazei de date etc.
  20.In cazul in care SIMONA'S constata ca a fost incalcata securitatea datelor cu caracter personal, va lua de indata toate masurile de protectie ce se impun pentru a limita aceasta incalcare si va notifica Autoritatea nationala. In cazul in care consideram ca incalcarea este de un risc ridicat, SIMONA'S va v-a transmite o notificare care va contine urmatoarele informatii: numele persoanei responsabila sa tina legatura cu dvs din cadrul SIMONA'S; consecintele probabile ale incalcarii securitatii datelor cu caracter personal si masurile propuse sau luate de SIMONA'S pentru a remedia problema incalcarii securitatii datelor cu caracter personal, a efectelor si a masurilor de remedire intreprinse.
  21.Va asiguram ca SIMONA'S a intreprins si a implementat masuri de protectie tehnice si organizatorice adecvate pentru a impiedica o astfel de incalcare dar si de a va proteja datele cu caracter personal pe care ni le furnizati.

Navigarea pe site-ul www.simonas.ro si folosirea serviciilor Simona's implica acceptul dumneavoastra pentru colectarea si procesarea in baza prezentei Politici de Protectie a Datelor cu Caracter Personal prezentate mai sus.

9. Litigii

Orice pretentie sau orice litigiu nascut din sau in legatura cu un contract de cumparare incheiat cu Almarom și Termenii si conditiile va fi solutionat pe cale amiabila.

In cazul in care aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu una din persoanele responsabile la adresa: simonadorobanti@almarom.ro. Termenul maxim de raspuns in cadrul unei astfel de solicitari este de 3 (trei) zile lucratoare, de la data receptionarii solicitarii Dvs.

In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluționat de catre instanta judecatoreasca romana competenta de la sediul Almarom Limited SRL.

Soluționare Litigii Online (SOL)

Comisia Europeana a creat o platforma online pentru soluționarea extrajudiciara a litigiilor. Aceasta platforma poate fi accesata prin intermediul urmatorului link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Declinare a responsabilitatii

Platforma SOL nu contine in prezent entitati de solutionare pentru anumite sectoare si pentru urmatoarele tari: Croatia, Luxemburg, Polonia, Romania, Spania. Prin urmare, este posibil sa nu puteți utiliza acest site pentru a soluționa un litigiu cu un comerciant care are sediul intr-una dintre aceste tari.

10. Date de contact

Daca aveti intrebari cu privire la magazinul nostru online va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0733.054.248 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa office@simonas.ro.

In eventualitatea in care doriti sa formulati o sesizare sau o reclamatie va puteti adresa oricand Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, e-mail: cabinet@anpc.ro, website: http://www.anpc.gov.ro/

Versiunea februarie 2017

Ultima modificare: 20.02.2016