Wedding List

Wedding list

SIMONAS” Boutique iti propune o abordare diferita cand vine vorba despre nunta ta! 

In locul traditionalelor atentii, acum iti poti crea lista de cadouri pe care doresti sa le primesti in ziua cea mare. 

Este foarte simplu:  Ne faci o vizita. Cu ajutorul unul specialist in design interior alegi produsele care iti plac iar pe invitatia de nunta comunici faptul ca exista un Wedding list deschis la buticul Simona`s. 

Cei care doresc sa iti ofere cadoul perfect si vor veni in magazinul nostru, vor stii exact ce anume iti doresti si iti vor oferi cadoul perfect! 

In situatia in care invitatii dumneavoastra doresc, acestia pot achizitiona un voucher sau orice produse drept cadou de la noi din magazin, pe care desigur aveti posibilitatea a le schimba cu orice produse pe care le doriti, cu adevarat, ca si dar de nunta. Aveti la dispozitie 6 luni de la data la care este planificata nunta, sa alegeti orice va doriti.

Daca dumneavoastra doriti intocmirea unei liste de casatorii, aveti posibilitatea sa o faceti si inca sa puteti schimba articolele primite pe baza listei de casatorii si dupa nunta.

Pentru planificarea acestei liste si pentru sfaturile primite de la specialistul nostru, nu se percepe nici un comision. 

Mai multe optiuni…cadouri, cadouri si iar cadouri; avand la dispozitie cele peste 30 de branduri de lux si sute de articole pretioase din care sa alegeti, va oferim cele mai bune selectii de produse pe care o lista de casatorie le poate avea.

1. Peste 30 de branduri. Veti gasi la noi incepand cu cele mai fine branduri de servicii de masa si de bucatarie pana la mobila pentru casa si idei de cadouri neasteptate. .

2. Branduri exclusive.  “SIMONAS” boutique este mandru sa va ofere branduri pe care nici un alt specialist in nunti nu vi le va putea propune, adica vor rezulta cadouri care va vor face lista de casatorii speciala si unica.

3. Magazine de prezentare. Cu doua locatii deschise in Bucuresti si un magazin online, va puteti alege cadourile dorite cu ajutorul unui consultant specializat in design interior. 

4. Preturi pentru orice buzunar. Cu cadouri a caror preturi incep de la 30 de lei si urca pana la sute de lei, avem cate ceva convenabil pentru fiecare.

Va asteptam!