Meniu
COȘUL TĂU

Decantor Arpa, Le Muse by Paolo Metaldi - ICHENDORF

Decantor Arpa, Le Muse by Paolo Metaldi - ICHENDORF
Decantor Arpa, Le Muse by Paolo Metaldi - ICHENDORF
565,00 Lei
Fără TVA: 565,00 Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: 09352064
  • SKU: 9352064

Decantor Arpa, Le Muse by Paolo Metaldi - Ichendorf

Artistul independent Paolo Metaldi si-a absolvit studiile de design in 2006 la Institutul European de Design din Milano. Premiat in competitii internationale si internationale, in 2015 a castigat Compasso d'Oro si in 2017 Good Design Award. In prezent este responsabil de studioul de design pentru brandurile Excélsa si Viceversa. 

Realizata in urma colaborarii dintre Paolo Metaldi si Ichendorf, colectia Le Muse este o celebrare a creativitatii, evocand spiritul muzelor, care au inspirat artistii de-a lungul istoriei. Decantoarele din aceasta colectie au un design unic, inspirat de forma armonioasa a unei harpe, ceea ce le confera o prezenta distincta.

Piesele din sticla Le Muse ofera o nota surprinzatoare fiecarei mese. Acestea sunt realizate manual din sticla borosilicata - transparenta si usurinta acestui material confera eleganta.

Datorita unei manopere speciale, piesele Ichendorf suporta fluctuatiile de temperatura si au un coeficient de intindere scazut, ceea ce asigura longevitate si durabilitate.
Se recomanda spalarea manual cu un burete moale (nu folositi burete din inox). Pentru spalarea si uscarea manuala este necesara manipularea corecta.
Pentru curatarea la masina de spalat vase, se recomanda temperaturi scazute (max. 40°).
Astazi, la fel ca acum 100 de ani, scopul lui Ichendorf este cautarea frumusetii cu forme autentice.

Istoria Ichendorf a inceput in primii ani ai secolului al XX-lea intr-un orasel de langa Köln, numit Quadrath-Ichendorf. Acolo, multi maestri-sticlari foloseau un amestec de substante pentru a da forma obiectelor capabile sa raspunda gustului rafinat al acelei perioade. Cautarea nesfarsita de aparitii noi, populare si exclusiviste conduce la crearea de obiecte cu design modern. In 1990 se infiinteaza centrul de stil Ichendorf la Milano, punct de convergenta creativ al artistilor si designerilor.

Materialele folosite variaza de la ceramica, introdusa in 2019, la sticla traditionala, cristal si sticla borosilicata. Noile colectii sunt realizate prin imbinarea dintre traditie si inovatie si prezinta obiecte care intra in case cu delicatete, eleganta, stralucire si isi gasesc un loc foarte potrivit in fiecare spatiu.

Caracteristici
Material Sticla borosilicata
Culoare Transparent
Capacitate 1.5 L
Detalii
Cod bare 8032397050681
Dimensiuni 34 cm (H)
Brand Ichendorf
Colectie Le Muse
Designer Paolo Metaldi

Cu o experienta de peste 17 ani in piata romaneasca, magazinele Simona's reprezinta un concept de referinta in piata retailului de decoratiuni interioare. Viziunea intuitiva, precum si pasiunea pentru lux si design, ne indruma in gasirea obiectelor care suprind, emotioneaza si creeaza amintiri. Produsele noastre, cele mai noi colectii ale brandurilor high end atent selectionate in cadrul targurilor de profil, sunt oferite clientilor in cadrul celor doua magazine de profil deschise in Bucuresti Baneasa Shopping City si Calea Dorobantilor 155.

Misiunea noastra comuna este de a oferi o gama de produse ce imbina perfect inovatia, traditia, cultura si arta, intr-o prezentare unica. Acest parcurs ne-a motivat sa deschidem cu succes magazinul Simona's din USA, Miami - in cea mai cunoscuta zona comerciala de lux, Miami Design District.

Spune-ţi opinia

Nu recomand Excelent
SAL SOL