Meniu
COȘUL TĂU

Cadouri pentru EA


Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu fluture, 10.5 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelati cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului. Prietenii ceresti a..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger cu fluture, 14 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelati cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului. Prietenii ceresti adu..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru sampanie, 21 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de ide..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Lladro
Vaza bust din portelan, 26 cm, Daisy - Lladro Daisy este un bust din portelan care vorbeste despre idealul frumusetii feminine. In acelasi timp, piesa reprezinta un nou concept de vaza in care florile se aseza fir cu fir in parul femeii. In par sunt 9 gauri care pot fi folosite pentru a decora ..
3.295,00 Lei
Fără TVA:3.295,00 Lei
Brand: Orrefors
Sfesnic din sticla, 10 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din bijuterii si pietre pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a diamantelor taiate. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera un accent parfumat de romantism nordic.Sfesnic..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Ghiveci decorativ Bee, Garden of Insects - Bordallo PinheiroColectia Garden of Insects este o invitatie de a pasi in lumea minunata a naturii, unde frunzele sunt acoperite de bobite de roua si insectele se odihnesc pe petale colorate. Intr-o atmosfera de basm, micile creaturi – gandacei, albine, lib..
315,00 Lei
Fără TVA:315,00 Lei
Ghiveci decorativ Dragonfly, Garden of Insects - Bordallo PinheiroColectia Garden of Insects este o invitatie de a pasi in lumea minunata a naturii, unde frunzele sunt acoperite de bobite de roua si insectele se odihnesc pe petale colorate. Intr-o atmosfera de basm, micile creaturi – gandacei, albin..
315,00 Lei
Fără TVA:315,00 Lei
Ghiveci decorativ Ladybug, Garden of Insects - Bordallo PinheiroColectia Garden of Insects este o invitatie de a pasi in lumea minunata a naturii, unde frunzele sunt acoperite de bobite de roua si insectele se odihnesc pe petale colorate. Intr-o atmosfera de basm, micile creaturi – gandacei, albine,..
315,00 Lei
Fără TVA:315,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Vas decorativ din portelan, 30 cm, Vivaz - Vista AlegreColectia Vivaz prezinta imagini abstracte care evoca sentimente de placere si sensibilitate. Intensa, colorata si vesela, gama de portelan Vivaz dezvalui esenta autorului sau - artista Toia Lemann.Un obiect decorativ asezat in locul potrivit poa..
1.650,00 Lei
Fără TVA:1.650,00 Lei
Vaza decorativa Bee, The Meaning - Bordallo PinheiroColectia The Meaning este rezultatul unei colaborari unice intre Vista Alegre si Bordallo Pinheiro. Aceasta imbina tehnici si materiale diverse pentru a aduce la viata piese inedite pline de imaginatie. The Meaning creaza o "gradina secreta" - un s..
10.180,00 Lei
Fără TVA:10.180,00 Lei
Vaza decorativa Dragonfly, The Meaning - Bordallo PinheiroColectia The Meaning este rezultatul unei colaborari unice intre Vista Alegre si Bordallo Pinheiro. Aceasta imbina tehnici si materiale diverse pentru a aduce la viata piese inedite pline de imaginatie. The Meaning creaza o "gradina secreta" ..
9.325,00 Lei
Fără TVA:9.325,00 Lei
Vaza decorativa Lion, The Meaning - Bordallo PinheiroColectia The Meaning este rezultatul unei colaborari unice intre Vista Alegre si Bordallo Pinheiro. Aceasta imbina tehnici si materiale diverse pentru a aduce la viata piese inedite pline de imaginatie. The Meaning creaza o "gradina secreta" - un ..
1.595,00 Lei
Fără TVA:1.595,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 83 (7 pagini)
SAL SOL