Meniu
COȘUL TĂU

Cutii muzicale

Inspirata din elemente vechi specifice Craciunului, colectia Viena cuprinde decoratiuni pline de farmec ce rememoreaza amintiri fericite ale copilariei. Cutia muzicala Mos Craciun are un design unic si este accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonia si bucuria sarbatorilor de iarn..
785,00 Lei
Fără TVA:785,00 Lei
O cutie muzicala sofisticata, accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonie si rafinament. Decoratiunea cutie muzicala rosie cu leduri imbina povesti traditionale cu detalii actuale pentru a surprinde de fiecare data cand este folosita. Aceasta este ideala pentru decorarea casei, crea..
1.395,00 Lei
Fără TVA:1.395,00 Lei
Inspirata din elemente vechi specifice Craciunului, colectia Viena cuprinde decoratiuni pline de farmec ce rememoreaza amintiri fericite ale copilariei. Cutia muzicala Giostra are un design unic si este accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonia si bucuria sarbatorilor de iarna. D..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
O cutie muzicala sofisticata, accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonie si rafinament. Decoratiunea cutie muzicala cu leduri - magazin de jucarii - imbina povesti traditionale cu detalii actuale pentru a surprinde de fiecare data cand este folosita. Aceasta este ideala pentru de..
1.575,00 Lei
Fără TVA:1.575,00 Lei
O cutie muzicala cu inspiratie din trecut, accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonie si rafinament. Decoratiunea cutie muzicala televizor cu leduri imbina povesti traditionale cu detalii actuale pentru a surprinde de fiecare data cand este folosita. Aceasta este ideala pentru de..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
O cutie muzicala cu inspiratie din trecut, accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonie si rafinament. Decoratiunea cutie muzicala televizor cu leduri imbina povesti traditionale cu detalii actuale pentru a surprinde de fiecare data cand este folosita. Aceasta este ideala pentru de..
1.245,00 Lei
Fără TVA:1.245,00 Lei
Cutia muzicala cu balerina este accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonia si bucuria sarbatorilor de iarna. Cu estetica sa delicata, aceasta surprinde de fiecare data cand este folosita. Cutia muzicala este ideala pentru decorarea casei, creand o adevarata poveste in jurul ei, i..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Cutia muzicala Mos Craciun in UFO are un design unic si este accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonie si bucurie. Decoratiunea cutie muzicala imbina elemente traditionale cu detalii actuale pentru a surprinde de fiecare data cand este folosita. Aceasta este ideala pentru decorare..
275,00 Lei
Fără TVA:275,00 Lei
Eleganta si delicata, cutia muzicala ce reprezinta o lebada alba are un design unic si este accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonie si bucurie. Decoratiunea cutie muzicala imbina elemente traditionale cu detalii actuale pentru a surprinde de fiecare data cand este folosita. Acea..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Cutia muzicala Pinochio are un design unic si este accesorizata cu cele mai frumoase detalii ce inspira armonia si bucuria sarbatorilor de iarna. Inspirata din povesti de generatii, decoratiunea cutie muzicala imbina elemente traditionale cu detalii actuale pentru a surprinde de fiecare data cand es..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.