Meniu
COȘUL TĂU

Flori pentru brad

Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! Intr-o nuanta eleganta de auriu si accesorizata cu glitter, craciunita decorativa este ideala pentru realizarea unui brad de poveste! Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ramuril..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Inspirata din brazii si florile din padurile inzapezite, Craciunita alba cu glitter este alegerea perfecta pentru decorarea casei intr-un stil elegant. Aceasta este o decoratiune sarmanta ce poate fi usor integrata in orice spatiu, oferind eleganta si rafinament. Intr-o culoare maiestuasa si presar..
10,00 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! In culori specifice Craciunului si cu detalii atent prelucrate, craciunita cu clip este ideala pentru realizarea unui brad de poveste.Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ramuril..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Inspirata din brazii si florile din padurile inzapezite, Craciunita alba este alegerea perfecta pentru decorarea casei intr-un stil elegant. Aceasta este o decoratiune sarmanta ce poate fi usor integrata in orice spatiu, oferind eleganta si rafinament. Intr-o culoare maiestuoasa si presarata cu un ..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! Intr-o culoare delicata si accesorizata cu glitter auriu, magnolia decorativa este ideala pentru realizarea unui brad magic. Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ramurile bradulu..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! Inspirata dintr-o gradina magica cu zane, insecte, plante si flori colorate, toate bucurandu-se de apa ce reflecta razele de aur ale soarelui, colectia Bali va poarta intr-un paradis linistit Crac..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! Intr-o culoare eleganta si accesorizat cu glitter, bujorul decorativ alb este ideal pentru realizarea unui brad de poveste! Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ramurile bradului..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! In nuante sofisticate de auriu-rose, craciunita decorativa este ideala pentru realizarea unui brad de poveste! Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ramurile bradului sau pe orice..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! In culori specifice Craciunului si cu detalii atent prelucrate, craciunita cu clip este ideala pentru realizarea unui brad de poveste! Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ramuri..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! Intr-o culoare delicata si accesorizata cu glitter, craciunita decorativa este ideala pentru realizarea unui brad de poveste! Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ramurile bradul..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! Intr-o nuanta delicata de crem si accesorizata cu glitter, craciunita decorativa cu clip este ideala pentru realizarea unui brad de poveste! Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Descoperiti colectiile Simona's Christmas si bucurati-va de cele mai frumoase decoratiuni pentru brad! In culori specifice Craciunului si cu detalii atent prelucrate, craciunita cu clip este ideala pentru realizarea unui brad de poveste! Clipul de prindere permite atasarea facila a florii pe ramuri..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.