Meniu
COȘUL TĂU

Fink

Brand: Fink
Felinar decorativ, 60 cm, Cameron - FinkFiecare casa ar trebui sa fie un loc plin de lucruri frumoase cu un impact pozitiv ce ofera liniste si armonie. Felinarele din colectia Cameron subliniaza acest principiu prin designul lor imaginativ, care aminteste de aspectul coliviilor vechi si romantice. F..
2.950,00 Lei
Fără TVA:2.950,00 Lei
Brand: Fink
Vaza metalica 24 cm, Delphi - FinkFrumusetea armonioasa a formei, stralucirea eleganta si designul exclusiv fac ca vazele din colectia Delphi sa fie comparate cu bijuteriile. Acestea sunt ideale pentru decorarea eleganta a casei, oferind personalitate fiecarui spatiu. Indiferent daca sunt accesoriza..
745,00 Lei
Fără TVA:745,00 Lei
Brand: Fink
Vaza metalica 34 cm, Delphi - FinkFrumusetea armonioasa a formei, stralucirea eleganta si designul exclusiv fac ca vazele din colectia Delphi sa fie comparate cu bijuteriile. Acestea sunt ideale pentru decorarea eleganta a casei, oferind personalitate fiecarui spatiu. Indiferent daca sunt accesoriza..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Brand: Fink
Bol din sticla, 13 cm, Platinum - FinkColectia Platinum cuprinde o selectie exclusiva de accesorii de masa de inaltă calitate cu un design atemporal. Acestea sunt ideale pentru a crea fara efort un design remarcabil pentru o ambianta placuta indiferent daca este vorba de o masa festiva, d..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Fink
Bol multifunctional, 20 cm, Paleo - FinkDacă va plac lucrurile deosebite, cu siguranta veti iubi bolurile din seria Paleo. Detaliile rafinate, materialul de calitate superioara si manopera realizata intr-un mod artistic transforma aceste boluri in obiecte decorative unice.Bolul Paleo impleteste intr..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Fink
Bol din sticla, 24 cm, Platinum - FinkColectia Platinum cuprinde o selectie exclusiva de accesorii de masa de inaltă calitate cu un design atemporal. Acestea sunt ideale pentru a crea fara efort un design remarcabil pentru o ambianta placuta indiferent daca este vorba de o masa festiva, d..
485,00 Lei
Fără TVA:485,00 Lei
Brand: Fink
Bol multifunctional, 30 cm, Paleo - FinkDacă va plac lucrurile deosebite, cu siguranta veti iubi bolurile din seria Paleo. Detaliile rafinate, materialul de calitate superioara si manopera realizata intr-un mod artistic transforma aceste boluri in obiecte decorative unice.Bolul Paleo impleteste intr..
625,00 Lei
Fără TVA:625,00 Lei
Brand: Fink
Bol din sticla, 38 cm, Platinum - FinkColectia Platinum cuprinde o selectie exclusiva de accesorii de masa de inaltă calitate cu un design atemporal. Acestea sunt ideale pentru a crea fara efort un design remarcabil pentru o ambianta placuta indiferent daca este vorba de o masa festiva, d..
695,00 Lei
Fără TVA:695,00 Lei
Brand: Fink
Bol din otel inoxidabil, 24 cm, Biella - Fink Bolurile din colectia Biella nu numai ca impresioneaza prin estetica lor eleganta - sunt, in acelasi timp, accesorii excelente multifunctionale. Fabricat din otel inoxidabil usor de intretinut si potrivit pentru alimente, bolul de 24 cm este ideal pentru..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Brand: Fink
Carafa din sticla cu platina, 1.5 l, Platinum - FinkColectia Platinum cuprinde o selectie exclusiva de accesorii de masa de inaltă calitate cu un design atemporal. Acestea sunt ideale pentru a crea fara efort un design remarcabil pentru o ambianta placuta indiferent daca este vorba de o m..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Fink
Etajera pentru prajituri, 2 niveluri, H 30 cm, Nagano - FinkCa accesoriu de masa, dar si foarte utila etajera rotunda cu doua niveluri Nagano este ideala pentru servirea prajiturilor sau diverselor tipuri de gustari intr-un stil sofisticat. De asemenea, etajera patrata poate fi folosita pentr..
685,00 Lei
Fără TVA:685,00 Lei
Brand: Fink
Etajera pentru prajituri, 2 niveluri, H 39 cm, Tobago - FinkCa accesoriu de masa, dar si foarte utila etajera rotunda cu doua niveluri Tobago este ideala pentru servirea prajiturilor sau diverselor tipuri de gustari intr-un stil sofisticat. De asemenea, etajera rotunda poate fi folosita pentru pastr..
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 99 (9 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.