Meniu
COȘUL TĂU

Plante

Ramura decorativa Piumino, alb, 105 cm - Simona's SpecialsUtilizarea intr-un stil poetic a culorilor ne permite sa ne cufundam intr-un mediu relaxant, in care putem trai momentele noastre de relaxare absoluta. Datorita florilor si plantelor, chiar si un spatiu interior devine scena perfecta pe care ..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Frunza decorativa Aspidistra, verde - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante c..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Frunza decorativa Calla, verde, 93 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Frunza decorativa de palmier, verde, 121 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sa..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Palmier decorativ in ghiveci, 200 cm, Areca Dypsis - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decorat..
1.885,00 Lei
Fără TVA:1.885,00 Lei
Palmier decorativ in ghiveci, 215 cm, Areca - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sa..
2.035,00 Lei
Fără TVA:2.035,00 Lei
Planta curgatoare decorativa, 118 cm - SILK-KA
-50 %
Brand: Silk-Ka
Planta curgatoare decorativa, 118 cm - SILK-KAPlanta curgatoare decorativa, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 118 cmPlantele decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase..
80,00 Lei 160,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Planta decorativa Bosso, galben, 26 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmant..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Planta decorativa Curcuma, roz, 65 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Planta decorativa curgatoare snop, 66cm, verde - SILK-KA
-50 %
Brand: Silk-Ka
Planta decorativa curgatoare snop, 66cm, verde - SILK-KAPlanta curgatoare decorativa, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 66 cmPlantele decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin..
70,00 Lei 140,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Iedera decorativa verde, 130 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ce po..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Planta decorativa erica lila, 28 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante c..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL