Meniu
COȘUL TĂU

Sculpturi si figurine

Brand: Baccarat
Figurina din cristal, 11.3 cm, Cartoon Snoopy - BaccaratContururile poetice ale sculpturilor din cristal evidentiaza maiestria Baccarat in prelucrarea acestui material. Figurina Baccarat Clear crystal Snoopy Heart face referire la personajul creat de caricaturistul Charles M. Schulz. Trasaturile iub..
1.845,00 Lei
Fără TVA:1.845,00 Lei
Brand: Lladro
Sculptura din portelan, 27 cm, Celestial Flowers Angel - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realiz..
5.570,00 Lei
Fără TVA:5.570,00 Lei
Brand: Baccarat
Sculptura din cristal, 7.5 cm, Loving Doves - BaccaratAceasta sculptura din cristal creata de Baccarat ce reprezinta doi porumbei este insasi paradigma iubirii reciproce. Jumatatile lor inferioare se contopesc si apoi se desprind astfel incat sa se poata privi cu atentie unul pe celalalt.Siluetele l..
1.475,00 Lei
Fără TVA:1.475,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, pereche ingeri, 14.5 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelati cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului. Prietenii ceresti adu..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Brand: Baccarat
Sculptura din cristal, 6.5 cm, Papillon Lucky Butterfly - Baccarat Contururile poetice ale sculpturilor din cristal evidentiaza maiestria semnata de Baccarat. Asezarea oriunde in casa a pieselor Lucky Butterfly creeaza un sentiment de gratie si rafinament. Realizata pentru Baccarat de designeru..
1.385,00 Lei
Fără TVA:1.385,00 Lei
Brand: Lladro
Statueta din portelan, 39 cm, Cupid - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realizand creatii complex..
5.675,00 Lei
Fără TVA:5.675,00 Lei
Brand: Lladro
Sculptura din portelan, 24 x 26 cm, Straight to the Heart - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor rea..
3.655,00 Lei
Fără TVA:3.655,00 Lei
Brand: Lladro
Sculptura din portelan, 16 cm, Owl, Origami - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demontrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realizand creatii ..
1.145,00 Lei
Fără TVA:1.145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, inger, 10 cm, Angels - RosenthalIngerii de la Rosenthal sunt fabricati din portelan fin, fara glazura si modelati cu pasiune si iubire pentru detalii. Portelanul alb netezit ofera intr-un mod minunat toate subtilitatile si detaliile designului. Prietenii ceresti aduc bucurie s..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Baccarat
Floare argintie din cristal, 9 x 4 cm, Bloom - Baccarat Contururile poetice ale sculpturilor din cristal evidentiaza maiestria Baccarat in prelucrarea acestui material. Fie ca este primavara, vara, toamna sau iarna, florile din colectia Bloom inveselesc atmosfera indiferent de locul in care sun..
795,00 Lei
Fără TVA:795,00 Lei
Brand: Lladro
Sculptura din portelan, 27 cm, Nymphs in Love - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realizand ..
1.815,00 Lei
Fără TVA:1.815,00 Lei
Brand: Lladro
Statueta din portelan, 49 cm, The Art of Movement Dancers - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor rea..
9.625,00 Lei
Fără TVA:9.625,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 144 (12 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL