Meniu
COȘUL TĂU

Sculpturi si figurine

Brand: Lladro
Sculptura din portelan, 14 cm, Baby elephant with pink flower - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materia..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Brand: Lladro
Statueta din portelan, 23 cm, Everlasting Love - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realizand crea..
2.425,00 Lei
Fără TVA:2.425,00 Lei
Brand: Lladro
Sculptura din portelan, 11 cm, Doves on a cherry tree - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realiz..
1.850,00 Lei
Fără TVA:1.850,00 Lei
Brand: Lladro
Sculptura din portelan, 27 cm, Nymphs in Love - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realizand ..
1.750,00 Lei
Fără TVA:1.750,00 Lei
Brand: Lladro
Statueta din portelan, 38 x 17 cm, Wedding in the air - LladroLladro reprezinta povestea pasiunii pentru portelan a fratilor Juan, José si Vicente Lladró, artisti ce au transformat portelanul intr-un mod de viata. Acestia si-au demonstrat dexteritatea si maiestria in prelucrarea materialelor realiza..
3.395,00 Lei
Fără TVA:3.395,00 Lei
Brand: Kosta Boda
 Sculptura Babies bunny bitsy, colectia My wide life - Kosta Boda Sculptura Babies bunny bitsy  din colectia My wide life este produsa de Ludvig Löfgren.  Designerul are un fond autentic si vast atat in lumea artei, cat si in cea a sticlei. Cautarea sa constanta de provocari duce..
255,00 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, bufnita alba, 10.5 cm, Pets - RosenthalIn popularul aspect tricotat, tovarasii amuzanti disponibili in diferite culori delicate arata ca si cand ar fi fost realizati din cea mai buna lana. Formele si proportiile clare transforma toate animalele de companie in obiecte decorativ..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, bufnita alba, 6 cm, Pets - RosenthalIn popularul aspect tricotat, tovarasii amuzanti disponibili in diferite culori delicate arata ca si cand ar fi fost realizati din cea mai buna lana. Formele si proportiile clare transforma toate animalele de companie in obiecte decorative d..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, bufnita alba, 8.5 cm, Pets - RosenthalIn popularul aspect tricotat, tovarasii amuzanti disponibili in diferite culori delicate arata ca si cand ar fi fost realizati din cea mai buna lana. Formele si proportiile clare transforma toate animalele de companie in obiecte decorative..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, catel maro, 5 cm, Pets - RosenthalIn popularul aspect tricotat, tovarasii amuzanti disponibili in diferite culori delicate arata ca si cand ar fi fost realizati din cea mai buna lana. Formele si proportiile clare transforma toate animalele de companie in obiecte decorative de ..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, catel maro, 7 cm, Pets - RosenthalIn popularul aspect tricotat, tovarasii amuzanti disponibili in diferite culori delicate arata ca si cand ar fi fost realizati din cea mai buna lana. Formele si proportiile clare transforma toate animalele de companie in obiecte decorative de ..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Brand: Rosenthal
Figurina din portelan, catel maro, 9 cm, Pets - RosenthalIn popularul aspect tricotat, tovarasii amuzanti disponibili in diferite culori delicate arata ca si cand ar fi fost realizati din cea mai buna lana. Formele si proportiile clare transforma toate animalele de companie in obiecte decorative de ..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 137 (12 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.