Meniu
COȘUL TĂU

Flori

Brand: Silk-Ka
Floare decorativa Amarylis, 54 cm, alb - SILK-KAFloare decorativa Amarylis alba, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 54 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumo..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa anemona, 60 cm, mov - SILK-KAFloare decorativa anemona mov, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 60 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Floare decorativa boboc de nufar, 80 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarman..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa boboc nufar roz, 81 cm - SILK-KAFloare decorativa boboc nufar roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 81 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin f..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Floare decorativa bujor corai, 55 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Floare decorativa bujor roz, 55 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ce..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa bujor, 46 cm, alb - SILK-KAFloare decorativa bujor alb, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 46 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pen..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Floare decorativa Calla, alb, 80 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante c..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Floare decorativa Calla, alb, 90 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante c..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa camelia, 83 cm, crem - SILK-KAFloare decorativa camelia crem, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 83 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoa..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Floare decorativa crin alb, 74 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ce ..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa crizantema, 73 cm, mov - SILK-KAFloare decorativa crizantema mov, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 73 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin fr..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 99 (9 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.