Meniu
COȘUL TĂU

Flori decorative

Buchet decorativ lalele galben cu rosu, 40 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni ..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Buchet decorativ lalele mov, 40 cm - Simona's SpecialsUtilizarea intr-un stil poetic a culorilor ne permite sa ne cufundam intr-un mediu relaxant, in care putem trai momentele noastre de relaxare absoluta. Datorita florilor si plantelor, chiar si un spatiu interior devine scena perfecta pe care pute..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Buchet decorativ lalele roz, 40 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ce..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Coronita decorativa Alpina, galben, 12 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarm..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Coronita decorativa Alpina, galben, 18 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarm..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa Amarylis, 54 cm, alb - SILK-KAFloare decorativa Amarylis alba, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 54 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumo..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Floare decorativa boboc de nufar, 80 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarman..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa boboc nufar roz, 81 cm - SILK-KAFloare decorativa boboc nufar roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 81 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin f..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Floare decorativa Bocca di Leone, galben/portocali, 98 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt ..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Floare decorativa Bocca di Leone, roz/crem, 98 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decorati..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Floare decorativa Bougainvillea, corai, 95 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni ..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Floare decorativa Bougainvillea, roz, 95 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sa..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 135 (12 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL