Meniu
COȘUL TĂU

Plante

Buchet decorativ de eucalipt, verde, 36 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sar..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa cizantema, 73 cm, rosu - SILK-KAFloare decorativa cizantema rosie, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 73 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin f..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Frunza decorativa Aspidistra, verde - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante c..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Frunza decorativa Calla, verde, 93 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Frunza decorativa de monstera, 108 cm, rosu - SILK-KAFrunza decorativa de monstera, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 108 cmFrunzele decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin ..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Planta curgatoare decorativa, 118 cm - SILK-KAPlanta curgatoare decorativa, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 118 cmPlantele decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Planta decorativa in ghiveci, Alocasia, 160 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni..
1.750,00 Lei
Fără TVA:1.750,00 Lei
Planta decorativa Bosso, galben, 26 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmant..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Planta decorativa Curcuma, roz, 65 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Planta decorativa curgatoare snop, 66cm, verde - SILK-KAPlanta curgatoare decorativa, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 66 cmPlantele decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Planta decorativa curgatoare, 127 cm, verde - Silk-Ka Planta decorativa curgatoare, verde, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 127 cmPlantele decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea..
240,00 Lei
Fără TVA:240,00 Lei
Planta decorativa Erica, roz, 28 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante c..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 75 (7 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.