Meniu
COȘUL TĂU

Mobilier si accesorii

Lampadarul Foglie are un design sofisticat potrivit pentru accesorizarea casei intr-un stil remarcabil. Acesta poate decora dormitorul, livingul sau biroul, oferind note sofisticate oricarui spatiu. Asezat direct pe pardoseala, lampadarul Foglie completeaza perfect un decor elegant si o atmosfera pl..
2.445,00 Lei
Fără TVA:2.445,00 Lei
Inedita si sofisticat, lampa de masa Palmiereste potrivita pentru accesorizarea casei intr-un stil remarcabil. Aceasta poate decora dormitorul, livingul sau biroul, oferind note sofisticate oricarui spatiu. Asezata pe noptiera, pe birou, pe masuta de toaleta sau pe orice alt obiect de mobilier, lamp..
1.435,00 Lei
Fără TVA:1.435,00 Lei
Lampa de masa Foglie are un design sofisticat potrivit pentru accesorizarea casei intr-un stil remarcabil. Aceasta poate decora dormitorul, livingul sau biroul, oferind note sofisticate oricarui spatiu. Asezata pe noptiera, pe birou, pe masuta de toaleta sau pe orice alt obiect de mobilier, lampa Fo..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Becurile sunt elemente importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, becurile completeaza perfect un decor elegant, plin de farmec si creativitate. Cu o estetica deosebita, becul decorativ cu led Inima poate fi o modalitate de exprimare a creativitatii si a st..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Becurile sunt elemente importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, becurile completeaza perfect un decor elegant, plin de farmec si creativitate. Cu o estetica deosebita, becul decorativ cu led Kiss poate fi o modalitate de exprimare a creativitatii si a sti..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Becurile sunt elemente importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, becurile completeaza perfect un decor elegant, plin de farmec si creativitate. Cu o estetica deosebita, becul decorativ cu led spiralat poate fi o modalitate de exprimare a creativitatii si a..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Becurile sunt elemente importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, becurile completeaza perfect un decor elegant, plin de farmec si creativitate. Cu o estetica deosebita, becul decorativ cu led spiralat poate fi o modalitate de exprimare a creativitatii si a..
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Bec decorativ spirala Edison, 12.5 cm - Simona's SpecialsBecurile sunt obiecte importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, becurile pot completa perfect un decor remarcabil.Elegant si creativ, becul decorativ cu filament spirala poate fi o modalitate de e..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Bec decorativ spirala Edison, 19 cm - Simona's SpecialsBecurile sunt obiecte importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, becurile pot completa perfect un decor remarcabil.Elegant si creativ, becul decorativ cu filament spirala poate fi o modalitate de exp..
575,00 Lei
Fără TVA:575,00 Lei
Foarte practic si cu un design elegant, caruciorul mealic auriu are un design spectaculos. Blatul din oglinda ofera un plus de eleganta. Caruciorul este potrivit pentru servirea diverslor tipuri de gustari si bauturi intr-un stil foarte practic si pectaculos. De asemenea, caruciorul cu doua rafturi..
2.445,00 Lei
Fără TVA:2.445,00 Lei
Etajera decorativa, H. 83 cm - Simona's SpecialsO etajera este o piesa foarte importanta de mobilier care completeaza designul unei camere. Aceasta trebuie sa aiba un design potrivit spatiului si sa fie functionala pentru sustinerea diverselor obiecte.Etajera decorativa supraetajata indeplineste com..
1.375,00 Lei
Fără TVA:1.375,00 Lei
Masa de cafea, H. 50 cm, Tripod - Simona's SpecialsO masuta de cafea este o piesa foarte importanta de mobilier care completeaza designul unei camere. Aceasta trebuie sa aiba un design potrivit spatiului si sa fie functionala pentru servirea cafelei sau a diverselor gustari.Masuta metalica Forme Tri..
1.575,00 Lei
Fără TVA:1.575,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.