Meniu
COȘUL TĂU

Rosenthal

Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 33 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clas..
405,00 Lei
Fără TVA:405,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 33 cm, Francis Carreau Bleu - RosenthalReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic luxos, dar cu aspect luminos. Interactiunea dintre zonele patrate libere si cele umplute in nua..
410,00 Lei
Fără TVA:410,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie pentru cina, 27 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasi..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de supa, 22 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic ..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie pentru desert, 22 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa cla..
190,00 Lei
Fără TVA:190,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de supa, 22 cm, Francis Carreau Bleu - RosenthalReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic luxos, dar cu aspect luminos. Interactiunea dintre zonele patrate libere si cele umplute in nuanta el..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Brand: Rosenthal
Platou oval, 40 cm, Fracis Carreau Beige - Rosenthal Descoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic luxos..
780,00 Lei
Fără TVA:780,00 Lei
Brand: Rosenthal
Platou oval, 40 cm, Fracis Carreau Bleu - RosenthalReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic luxos, dar cu aspect luminos. Interactiunea dintre zonele patrate libere si cele umplute in nuanta eleganta..
880,00 Lei
Fără TVA:880,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 23 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic l..
880,00 Lei
Fără TVA:880,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol pentru fructe, 15 cm, Sanssouci White - RosenthalCand Frederick cel Mare a construit noul sau castel Sansoussi in Potsdam - Germania in 1745, a comandat, de asemenea, accesorii de masa speciale pentru construirea acestuia. Arhitectura si decoratiunile interioare au fost vazute ca o unitate ..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 23 cm, Francis Carreau Bleu - RosenthalReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic luxos, dar cu aspect luminos. Interactiunea dintre zonele patrate libere si cele umplute in nuanta ..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Brand: Rosenthal
Ceasca de ceai cu farfurie, 230 ml, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa..
460,00 Lei
Fără TVA:460,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 199 (17 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.