Meniu
COȘUL TĂU

Silk-Ka

Brand: Silk-Ka
Floare decorativa Amarylis, 54 cm, alb - SILK-KAFloare decorativa Amarylis alba, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 54 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumo..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa boboc nufar roz, 81 cm - SILK-KAFloare decorativa boboc nufar roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 81 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin f..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa bujor, 46 cm, alb - SILK-KAFloare decorativa bujor alb, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 46 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pen..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa camelia, 83 cm, crem - SILK-KAFloare decorativa camelia crem, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 83 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoa..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa crizantema, 73 cm, rosu - SILK-KAFloare decorativa crizantema rosie, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 73 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa crizantema, 73 cm, roz - SILK-KAFloare decorativa crizantema roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 73 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin fr..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa cu mac roz, 76 cm - SILK-KARamura decorativa cu margarete roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 92 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumo..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa hortensia peegee, 97 cm, roz - SILK-KAFloare decorativa hortensia peegee roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 97 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, ..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa hortensia peegee, 97 cm, verde/mov - SILK-KAFloare decorativa hortensia peegee verde/mov, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 97 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza n..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa hortensia, 48 cm, verde/roz - SILK-KAKAFloare decorativa hortensia, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 48 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa hortensia, 86 cm, mov inchis - SILK-KAFloare decorativa hortensia mov inchis, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 86 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, ..
315,00 Lei
Fără TVA:315,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa mac cu boboc, 76 cm, piersica - SILK-KAFloare decorativa mac cu boboc, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 76 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se ment..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 60 (5 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL