Meniu
COȘUL TĂU

Silk-Ka

Brand: Silk-Ka
Floare decorativa Amarylis, 54 cm, alb - SILK-KAFloare decorativa Amarylis alba, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 54 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumo..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa anemona, 60 cm, mov - SILK-KAFloare decorativa anemona mov, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 60 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa boboc nufar roz, 81 cm - SILK-KAFloare decorativa boboc nufar roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 81 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin f..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa bujor, 46 cm, alb - SILK-KAFloare decorativa bujor alb, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 46 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pen..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa camelia, 83 cm, crem - SILK-KAFloare decorativa camelia crem, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 83 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoa..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa crizantema, 73 cm, mov - SILK-KAFloare decorativa crizantema mov, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 73 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin fr..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa crizantema, 73 cm, rosu - SILK-KAFloare decorativa crizantema rosie, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 73 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa crizantema, 73 cm, roz - SILK-KAFloare decorativa crizantema roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 73 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin fr..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa cu mac roz, 76 cm - SILK-KARamura decorativa cu margarete roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 92 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumo..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa hortensia Macrophylla, 58 cm, verde - SILK-KAFloare decorativa hortensia macrophylla verde, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 58 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa hortensia paniculata, 107 cm, lila - SILK-KAFloare decorativa hortensia paniculata lila, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 107 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza n..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Silk-Ka
Floare decorativa hortensia peegee, 97 cm, roz - SILK-KAFloare decorativa hortensia peegee roz, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 97 cmFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, ..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 85 (8 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.