Meniu
COȘUL TĂU

Nunta in gradina


Brand: Vista Alegre
Platou prezentare, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dialogul dintre ratiune si..
2.395,00 Lei
Fără TVA:2.395,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Bol de salata, diam. 25,8 cm, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dialogul dintre..
635,00 Lei
Fără TVA:635,00 Lei
Brand: Bernardaud
Farfurie pentru cina, 26 cm, Pensees - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Pensees, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.Colectia Pensees..
370,00 Lei
Fără TVA:370,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Farfurie pentru desert, 23 cm, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dialogul dintr..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Cutie din portelan, diam. 15 cm, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dialogul din..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Bernardaud
Farfurie pentru cina, 26 cm, Prunus - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Prunus, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.Colectia Prunus of..
355,00 Lei
Fără TVA:355,00 Lei
Brand: Bernardaud
Farfurie pentru supa, 19 cm, Pensees - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Penses, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.Colectia Pensees ..
370,00 Lei
Fără TVA:370,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Tava din portelan, 45 cm, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dialogul dintre rat..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Brand: Bernardaud
Farfurie pentru desert, 21 cm, Pensees - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Pensees, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.Colectia Pense..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Bernardaud
Farfurie pentru supa, 22.5 cm, Prunus - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Prunus, BernardaudBrandul francez Bernardaud isi pastreaza traditia creativitatii si pasiunea pentru inovare in ceea ce priveste prelucrarea portelanului, inca din 1900.Colectia Prunus ..
355,00 Lei
Fără TVA:355,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Platou din portelan pentru aperitive, 27,4 cm, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descri..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Ceasca pentru ceai si farfurie, H. 82 mm, Duality - Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de farmec, cat si de diviziunea dintre naturi opuse, aceasta colectie descrie dia..
420,00 Lei
Fără TVA:420,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 55 (5 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.