Meniu
COȘUL TĂU

Accesorii baie

Brand: Riviere
Cutie inalta, piele impletita, capri/argintiu, 14 cm, Alghero - RiviereCaracteristica principala a pieselor Riviere este calitatea perfecta, detaliile exacte, liniile curate si o combinatie extraordinara de materiale si finisaje: piele de calitate superioara, lacuita si lustruita manual, esente pret..
2.595,00 Lei
Fără TVA:2.595,00 Lei
Brand: Riviere
Cutie inalta, piele impletita, ivory/argintiu, 14 cm, Alghero - RiviereCaracteristica principala a pieselor Riviere este calitatea perfecta, detaliile exacte, liniile curate si o combinatie extraordinara de materiale si finisaje: piele de calitate superioara, lacuita si lustruita manual, esente pret..
2.595,00 Lei
Fără TVA:2.595,00 Lei
Brand: Riviere
Dispenser sapun, piele impletita, capri/argintiu, 20 cm, Alghero - RiviereCaracteristica principala a pieselor Riviere este calitatea perfecta, detaliile exacte, liniile curate si o combinatie extraordinara de materiale si finisaje: piele de calitate superioara, lacuita si lustruita manual, esente p..
2.495,00 Lei
Fără TVA:2.495,00 Lei
Brand: Riviere
Dispenser sapun, piele impletita, ivory/argintiu, 18 cm, Algher - RiviereCaracteristica principala a pieselor Riviere este calitatea perfecta, detaliile exacte, liniile curate si o combinatie extraordinara de materiale si finisaje: piele de calitate superioara, lacuita si lustruita manual, esente pr..
2.850,00 Lei
Fără TVA:2.850,00 Lei
Brand: Riviere
Tava decorativa, capri, 18 cm, Febe Floral - RiviereCaracteristica principala a pieselor Riviere este calitatea perfecta, detaliile exacte, liniile curate si o combinatie extraordinara de materiale si finisaje: piele de calitate superioara, lacuire lustruita manual, esente pretioase de lemn, piese m..
1.550,00 Lei
Fără TVA:1.550,00 Lei
Brand: Riviere
Tava decorativa, piele impletita, grej, 15 cm, Febe - RiviereCaracteristica principala a pieselor Riviere este calitatea perfecta, detaliile exacte, liniile curate si o combinatie extraordinara de materiale si finisaje: piele de calitate superioara, lacuire lustruita manual, esente pretioase de lemn..
1.550,00 Lei
Fără TVA:1.550,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Sapun, Dodici, 200 gr, colectia Classic - MAX BENJAMINSapunul Dodici are un parfum elegant cu uleiuri de rozmarin, luminand starea de spirit.Lamaie siciliana si maghiran pe fundal de lavanda toscana.Acest sapun de lux a fost fabricat cu densitate tripla pentru a contine mai putina apa..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
SAL SOL