Meniu
COȘUL TĂU

Candelabru Savana - EUROLAMPART

Candelabru Savana - EUROLAMPART
Candelabru Savana - EUROLAMPART
Candelabru Savana - EUROLAMPART
Candelabru Savana - EUROLAMPART
Candelabru Savana - EUROLAMPART
14.025,00 Lei
Fără TVA: 14.025,00 Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: 1055/08LA
  • SKU: 1055/08LA

Candelabru Savana - EUROLAMPART

Maiestria candelabrului face diferenta unui spatiu luxuriant!

Candelabrul Savana produs de Eurolampart este o piesa de maiestrie artistica.

Designul unic este o fuziune de stiluri naturiste, art deco si baroc imbinate cu note vintage inserate in cele mai surprinzatoare moduri vizuale.

Candelabrele florentine Eurolampart sunt unice, realizate manual folosind tehnologii mestesugaresti secrete italiene.

In procesul de productie sunt utilizate materiale precum sticla de Murano, fierul forjat si cristalul Swarovski® sau cel de Bohemia.

Stilul Fusion

Combinand incompatibilitatea scaunelor vieneze, lampilor de Philippe Starck, baile in stilul Empire hi-tech intr-un singur design interior, este posibil sa se creeze un fel de „haos ingenios”, care este stilul „Fusion”. Cu toate acestea, nu este atat de simplu. Fuziunea implica idei extraordinare care transcend stereotipurile comun acceptate. Fuziunea este un experiment. Nu exista reguli la crearea unui interior Fusion. Este un amestec de stiluri, de fiecare data cu elemente si proportii diferite. De aceea, un interior in stil Fusion nu poate fi copiat - stilul in sine nu permite copierea. Acesta deschide mari oportunitati pentru creativitate si poate satisface gusturi si cerinte foarte variate. Fuziunii ii place indrazneala. Incorporeaza adesea articole aparent imixabile pe care suntem obisnuiti sa le vedem in stiluri de interior specifice: clasic, baroc sau chiar high-tech.


Compania Eurolampart

Euro Lamp Art ofera produse in diverse stiluri, de la clasic la Art Deco, de la stilul florentin contemporan la cel clasic.

Compania italiana Eurolampart a fost fondata la Florenta in 1975.

Toate articolele sunt lucrate manual, decoratiunile sunt realizate manual si fiecare produs este o piesa unica.

Compania este apreciata si cunoscuta tocmai pentru capacitatea sa de a atinge obiective cu adevarat exceptionale de stil si rafinament, estetic impecabil si sigur in fiecare detaliu.

Fiecare produs fabricat este certificat CE pentru piata europeana, iar compania este acreditata UL pentru piata americana.

Euro Lamp Art exporta peste tot in lume si a fost protagonistul celor mai importante targuri internationale de iluminat si mobila de ani de zile.

Creatoare de produse surprinzator de artistice: candelabre care fac spectacol in orice mediu!

Detalii
Material Fier forjat lucrat manual
Putere 8 becuri x E14 max 40w
Dimensiuni H 72cm D 61cm
Brand Eurolampart
Colectie Savana
Grupa Candelabru

Cu o experienta de peste 17 ani in piata romaneasca, magazinele Simona's reprezinta un concept de referinta in piata retailului de decoratiuni interioare. Viziunea intuitiva, precum si pasiunea pentru lux si design, ne indruma in gasirea obiectelor care suprind, emotioneaza si creeaza amintiri. Produsele noastre, cele mai noi colectii ale brandurilor high end atent selectionate in cadrul targurilor de profil, sunt oferite clientilor in cadrul celor doua magazine de profil deschise in Bucuresti Baneasa Shopping City si Calea Dorobantilor 155.

Misiunea noastra comuna este de a oferi o gama de produse ce imbina perfect inovatia, traditia, cultura si arta, intr-o prezentare unica. Acest parcurs ne-a motivat sa deschidem cu succes magazinul Simona's din USA, Miami - in cea mai cunoscuta zona comerciala de lux, Miami Design District.

Spune-ţi opinia

Nu recomand Excelent
Etichete: candelabru , Eurolampart
SAL SOL