Meniu
COȘUL TĂU

Tava decorativa Art Deco, lavanda, 40 cm - SIMONA'S Specials

Tava decorativa Art Deco, lavanda, 40 cm - SIMONA'S Specials
Tava decorativa Art Deco, lavanda, 40 cm - SIMONA'S Specials
545,00 Lei
Fără TVA: 545,00 Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Model: 715345-61
  • SKU: 715345-61

Descoperiti colectiile Simona's Specials si conturati-va propria poveste!

Decoratiunile Simona's Specials transforma o locuinta normala intr-un adevarat muzeu. Piese unice, pline de rafinament si stil, realizate cu cea mai mare maiestrie, va asteapta sa le achizitionati. Infrumusetati-va casa cu decoratiunile Simona's Specials!

Bucurati-va de momente speciale infrumusetandu-va casa cu ornamentele din colectiile Simona's Specials!

Caracteristici
Dimensiuni 40 cm
Culoare Lavanda
Detalii
Brand SIMONA'S Specials

Cu o experienta de peste 17 ani in piata romaneasca, magazinele Simona's reprezinta un concept de referinta in piata retailului de decoratiuni interioare. Viziunea intuitiva, precum si pasiunea pentru lux si design, ne indruma in gasirea obiectelor care suprind, emotioneaza si creeaza amintiri. Produsele noastre, cele mai noi colectii ale brandurilor high end atent selectionate in cadrul targurilor de profil, sunt oferite clientilor in cadrul celor doua magazine de profil deschise in Bucuresti Baneasa Shopping City si Calea Dorobantilor 155.

Misiunea noastra comuna este de a oferi o gama de produse ce imbina perfect inovatia, traditia, cultura si arta, intr-o prezentare unica. Acest parcurs ne-a motivat sa deschidem cu succes magazinul Simona's din USA, Miami - in cea mai cunoscuta zona comerciala de lux, Miami Design District.

Spune-ţi opinia

Nu recomand Excelent
SAL SOL