Meniu
COȘUL TĂU

VISTA ALEGRE Sagres

Farfurie pentru cina, Sagres - VISTA ALEGRE Farfurie pentru cina, Sagres - VISTA ALEGRE
Hot -15 %
Brand: Vista Alegre
Farfurie pentru cina, 25.4 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colect..
68,00 Lei 80,00 Lei
Fără TVA:68,00 Lei
Farfurie pentru supa, Sagres - VISTA ALEGRE Farfurie pentru supa, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Farfurie de supa, 22.6 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colectie d..
68,00 Lei 80,00 Lei
Fără TVA:68,00 Lei
Farfurie pentru desert, Sagres - VISTA ALEGRE Farfurie pentru desert, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Farfurie pentru desert, 22 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colect..
59,50 Lei 70,00 Lei
Fără TVA:59,50 Lei
Platou rotund, Sagres - VISTA ALEGRE Platou rotund, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Platou rotund, 32.6 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colectie dist..
225,25 Lei 265,00 Lei
Fără TVA:225,25 Lei
Platou oval, 40 cm, Sagres - VISTA ALEGRE Platou oval, 40 cm, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Platou oval, 40 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colectie distins ..
306,00 Lei 360,00 Lei
Fără TVA:306,00 Lei
Platou oval, 34 cm, Sagres - VISTA ALEGRE Platou oval, 34 cm, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Platou oval, 34 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colectie distins ..
221,00 Lei 260,00 Lei
Fără TVA:221,00 Lei
Supiera din portelan, Sagres - VISTA ALEGRE Supiera din portelan, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Supiera din portelan, 33 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colectie..
578,00 Lei 680,00 Lei
Fără TVA:578,00 Lei
Bol pentru salata, Sagres - VISTA ALEGRE Bol pentru salata, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Bol de salata, 22 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colectie distin..
233,75 Lei 275,00 Lei
Fără TVA:233,75 Lei
Bol pentru cereale, Sagres - VISTA ALEGRE Bol pentru cereale, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Bol de cereale, 17 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colectie disti..
76,50 Lei 90,00 Lei
Fără TVA:76,50 Lei
Ceainic din portelan, Sagres - VISTA ALEGRE Ceainic din portelan, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Ceainic din portelan, 1.5 l, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta colectie..
357,00 Lei 420,00 Lei
Fără TVA:357,00 Lei
Ceasca pentru ceai si farfurie, Sagres - VISTA ALEGRE Ceasca pentru ceai si farfurie, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Ceasca de ceai cu farfurie, 210 cm, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceasta c..
76,50 Lei 90,00 Lei
Fără TVA:76,50 Lei
Ceasca pentru espresso si farfurie, Sagres - VISTA ALEGRE Ceasca pentru espresso si farfurie, Sagres - VISTA ALEGRE
-15 %
Brand: Vista Alegre
Ceasca de espresso cu farfurie, 87 ml, Sagres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sagres, Vista AlegreDesignul Sagres este un model clasic si rafinat, cu motive in relief asezate ca o panglica pe margine, similara unui val moale si evocator al marii. Aceast..
68,00 Lei 80,00 Lei
Fără TVA:68,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.