Meniu
COȘUL TĂU

Cutii si bomboniere

Brand: Vista Alegre
Cutie din portelan, diam. 15 cm, Duality - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Duality, Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat..
470,00 Lei
Fără TVA:470,00 Lei
Cutie din portelan, 11.5 cm, Carriça Primavera - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Primavera, Christian LacroixDaliile magenta, macii purpurii si panselutele galbene se amesteca cu vegetatia luxurianta care pare sa se dezvolte dintr-un labirint tr..
1.320,00 Lei
Fără TVA:1.320,00 Lei
Cutie din portelan, 20 cm, Christmas Carol - HutschenreutherDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Christmas Carol, HutschenreutherFie ca sunteti pasionati de Craciun, colectionari de editii limitate sau pur si simplu fani ai fermecatoarelor articole Hutschenreuther, b..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Cutie din portelan, 12 cm, Primavera - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Primavera, Christian LacroixDaliile magenta, macii purpurii si panselutele galbene se amesteca cu vegetatia luxurianta care pare sa se dezvolte dintr-un labirint trasat imaginar p..
735,00 Lei
Fără TVA:735,00 Lei
Brand: Bernardaud
Cutie din portelan, 12.5 cm, Aux Oiseaux - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Aux Oiseaux, BernardaudInspirata din cabinetele de curiozitati, la moda in secolele XVI si XVII, colectia Aux Oiseaux aminteste de stampele japoneze: pasari multicolore, care st..
1.095,00 Lei
Fără TVA:1.095,00 Lei
Cutie ceramica cu capac, 15 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud Bord..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Baccarat
Bomboniera din cristal, 16.5 cm, Zoo Duck - BaccaratBomboniera este un obiect sofisticat si functional in acelasi timp. Aceasta poate fi asezata pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu.Ca o continuare a creatiilor sale vesele Crystal Candy Set si Candy..
5.835,00 Lei
Fără TVA:5.835,00 Lei
Brand: Baccarat
Bomboniera din cristal, 16.5 cm, Zoo Duck - BaccaratBomboniera este un obiect sofisticat si functional in acelasi timp. Aceasta poate fi asezata pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu.Ca o continuare a creatiilor sale vesele Crystal Candy Set si Candy..
5.775,00 Lei
Fără TVA:5.775,00 Lei
Bomboniera din sticla, 22 cm, Anfora - Simona's SpecialsPotrivita pentru pastrarea si servirea bomboanelor intr-un stil rafinat, bomboniera din sticla va decora masa intr-un stil remarcabil. Asezata pe centrul masutei de cafea sau in bucatarie pe un raft, bomboniera transparenta se va evidentia pr..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Bomboniera din sticla, 24 cm, Anfora - Simona's SpecialsPotrivita pentru pastrarea si servirea bomboanelor intr-un stil rafinat, bomboniera din sticla va decora masa intr-un stil remarcabil. Asezata pe centrul masutei de cafea sau in bucatarie pe un raft, bomboniera transparenta se va evidentia pr..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Bomboniera din sticla, 28 cm, Cilindro - Simona's SpecialsPotrivita pentru pastrarea si servirea bomboanelor intr-un stil rafinat, bomboniera din sticla va decora masa intr-un stil remarcabil. Asezata pe centrul mesei sau in bucatarie pe un raft, bomboniera transparenta se va evidentia prin elegan..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Bomboniera din sticla, 16 cm, Beauty - Simona's SpecialsPotrivita pentru pastrarea si servirea bomboanelor intr-un stil rafinat, bomboniera eleganta Beauty va decora masa intr-un stil remarcabil. Asezata pe centrul masutei de cafea sau in bucatarie pe un raft, bomboniera transparenta din sticla se..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL