Meniu
COȘUL TĂU

Cutii si bomboniere

Cutie din portelan, 11.5 cm, Carriça Primavera - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Primavera, Christian LacroixDaliile magenta, macii purpurii si panselutele galbene se amesteca cu vegetatia luxurianta care pare sa se dezvolte dintr-un labirint tr..
1.495,00 Lei
Fără TVA:1.495,00 Lei
Cutie ceramica cu capac, 15 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud Bord..
385,00 Lei
Fără TVA:385,00 Lei
Brand: Baccarat
Bomboniera din cristal, 16.5 cm, Zoo Duck - BaccaratBomboniera este un obiect sofisticat si functional in acelasi timp. Aceasta poate fi asezata pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu.Ca o continuare a creatiilor sale vesele Crystal Candy Set si Candy..
5.775,00 Lei
Fără TVA:5.775,00 Lei
Brand: Versace
Cutie alba din portelan, 10 x 8 cm, Gypsy - VersaceFoarte extravagante si usor neobisnuite, cutiile Gypsy de portelan, realizate sub brandul Rosenthal meets Versace, au capacul sub forma renumitei embleme Medusa. Medusa simbolizeaza frumusetea si farmecele mortale ale clasicilor greci antici, a..
655,00 Lei
Fără TVA:655,00 Lei
Brand: Versace
Cutie din portelan, 10 x 8 cm, Gypsy - VersaceFoarte extravagante si usor neobisnuite, cutiile Gypsy de portelan, realizate sub brandul Rosenthal meets Versace, au capacul sub forma renumitei embleme Medusa. Medusa simbolizeaza frumusetea si farmecele mortale ale clasicilor greci antici, atat i..
915,00 Lei
Fără TVA:915,00 Lei
Cutie ceramica cu capac, 22 cm, Aluna, Frutos Secos - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie Frutos Secos, Bordallo PinheiroNatura a fost una dintre principalele surse de inspiratie pentru Bordallo Pinheiro. Colectia Frutos Secos perpetueaza mostenirea naturalista a brandul..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Cutie ceramica galbena cu capac, 21 cm, Pepper - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Pepper, Bordallo PinheiroColectia Pepper este un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a crea..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Cutie ceramica cu capac, galbena, 14 cm, Pepper - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Pepper, Bordallo PinheiroColectia Pepper este un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a cre..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Cutie ceramica cu capac, rosie, 14 cm, Pepper - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Pepper, Bordallo PinheiroColectia Pepper este un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a creat..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Cutie ceramica rosie cu capac, 21 cm, Pepper - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Pepper, Bordallo PinheiroColectia Pepper este un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a creat ..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Cutie ceramica cu capac, verde, 14 cm, Pepper - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Pepper, Bordallo PinheiroColectia Pepper este un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a creat..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Cutie ceramica cu capac, verde, 21 cm, Pepper - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Pepper, Bordallo PinheiroColectia Pepper este un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a creat..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL