Meniu
COȘUL TĂU

Kosta Boda

Brand: Kosta Boda
Vasul central Limelight de la Kosta Boda este o piesa deosebita cu un design unic, caracterizat de decoratiile optice distincte care definesc colectia. Acest vas este versatil si poate fi folosita pentru servirea cu stil a fructelor proaspete sau a salatelor colorate, adaugand un element de eleganta..
875,00 Lei
Fără TVA:875,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Bol decorativ din sticla, 306 mm - Kosta BodaCreata de designerul suedez Anna Ehrner, colectia Basket cuprinde boluri/cosuri decorative din sticla, diverse culori si dimensiuni, ideale pentru a aduce farmen in orice casa.Realizat din sticla suprapusa, bolul rosu creeaza efectul unui cos impletit. Ac..
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Bol rosu din sticla, 38.5 cm, Basket by Anna Ehrner - KOSTA BODA
-30 %
Brand: Kosta Boda
Bol decorativ din sticla, 38.5 mm - Kosta BodaCreata de designerul suedez Anna Ehrner, colectia Basket cuprinde boluri/cosuri decorative din sticla, diverse culori si dimensiuni, ideale pentru a aduce farmen in orice casa.Realizat din sticla suprapusa, bolul rosu creeaza efectul unui cos impletit. A..
434,00 Lei 620,00 Lei
Fără TVA:434,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Sculptura Everything Is Better When We Dance, 7.5 cm, Brains - Kosta BodaSeria enigmatica Brains isi gaseste pozitia intre sculptura si arta functionala. Gama Brains a fost creata in anii '80 ca „un obiect antistres pentru mana. De asezat pe birou, sa-l ai langa pat si sa-l iei cu tine in calatorii...
1.145,00 Lei
Fără TVA:1.145,00 Lei
Brand: Kosta Boda
 Sculptura Babies bunny bitsy, colectia My wide life - Kosta Boda Sculptura Babies bunny bitsy  din colectia My wide life este produsa de Ludvig Löfgren.  Designerul are un fond autentic si vast atat in lumea artei, cat si in cea a sticlei. Cautarea sa constanta de provocari duce..
255,00 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Sculptura Gabba Gabba Hey, Klein Blue, My wide life - Kosta Boda Sculptura Gabba Gabba Hey din colectia My wide life este proiectata de Ludvig Löfgren. Designerul are un fond autentic si vast atat in lumea artei, cat si in cea a prelucrarii sticlei. Cautarea sa constanta de provocari duce ..
1.950,00 Lei
Fără TVA:1.950,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Carafa din sticla, 1 L, All About You - Kosta BodaDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare All About You, Kosta BodaAll About You este o colectie realizata de Kosta Boda in colaborare cu artistul Sara Woodrow. Prin aceasta colectie designerul a vrut sa exprime mici parti ale persona..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Ornament sticluta oja, pearl pink, 19 cm - Kosta BodaArtista suedeza Asa Jungnelius are intotdeauna un mesaj in spatele creatiilor sale. Aceasta prezinta prin arta sa ierarhiile estetice si moda, frumoasa serie de sticla Make Up fiind rezultatul acestui fapt.Colectia Make Up este una plina de s..
575,00 Lei
Fără TVA:575,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar Arctic Fox, 400 ml, New Friends - Kosta BodaNew Friends este rezultatul unei uniuni creative intre maiestria unica in prelucrarea sitclei a brandului Kosta Boda si artistul suedez de renume mondial, Ernst Billgren. De-a lungul anilor, Billgren a devenit renumit pentru arta sa remarcabila, in c..
1.195,00 Lei
Fără TVA:1.195,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar Bear, 400 ml, New Friends - Kosta BodaNew Friends este rezultatul unei uniuni creative intre maiestria unica in prelucrarea sitclei a brandului Kosta Boda si artistul suedez de renume mondial, Ernst Billgren. De-a lungul anilor, Billgren a devenit renumit pentru arta sa remarcabila, in care mi..
1.195,00 Lei
Fără TVA:1.195,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar Bird, 400 ml, New Friends - Kosta BodaNew Friends este rezultatul unei uniuni creative intre maiestria unica in prelucrarea sitclei a brandului Kosta Boda si artistul suedez de renume mondial, Ernst Billgren. De-a lungul anilor, Billgren a devenit renumit pentru arta sa remarcabila, in care mi..
1.195,00 Lei
Fără TVA:1.195,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 69 (6 pagini)
SAL SOL