Meniu
COȘUL TĂU

Carafe

Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 20 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identit..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 18 cm, calut de mare albastru, Marine Garden - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 16.5 cm, peste, Animal Farm - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Triennale di Milan..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 16.5 cm, Pisica Chihlimbar, Tabby Cat - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Tri..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 18/22 cm, Rivoli - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identit..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Carafa ceramica, Cloudy Butterflies by Claudia Schiffer - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Cloudy Butterflies, Bordallo PinheiroDescoperiti o colectie delicat conceputa, realizata si pictata, amestecand organic sensibilitatea estetica unica a Claudiei..
675,00 Lei
Fără TVA:675,00 Lei
Carafa din portelan, 2000 ml, Caribe - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Caribe, Christian LacroixPentru aceasta colectie de portelan dezvoltata in colaborare cu brandul Vista Alegre, Christian Lacroix si-a imaginat un decor cu exuberanta tropicala. Fl..
1.645,00 Lei
Fără TVA:1.645,00 Lei
Brand: BACI MILANO
Carafa din portelan, Mamma Mia Leaves - Baci MilanoColectia Mamma Mia impresioneaza prin caleidoscopul de culori, simbolurile fascinante, scrierile misterioase si desenele captivante. Motivele florale se impletesc armonios cu nuantele vibrante, creand un tablou fermecator, care evoca zilel..
255,00 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Brand: BACI MILANO
Carafa din portelan, Mamma Mia Tree of Life - Baci MilanoColectia Mamma Mia impresioneaza prin caleidoscopul de culori, simbolurile fascinante, scrierile misterioase si desenele captivante. Motivele florale se impletesc armonios cu nuantele vibrante, creand un tablou fermecator, care evoca..
255,00 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Carafa din sticla, 1 L, All About You - Kosta BodaDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare All About You, Kosta BodaAll About You este o colectie realizata de Kosta Boda in colaborare cu artistul Sara Woodrow. Prin aceasta colectie designerul a vrut sa exprime mici parti ale persona..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Orrefors
Carafa 1000 ml, Informal - OrreforsInformal este o serie de piese functionale din sticla cristalina, cu design contemporan, care se potrivesc la fel de bine in decorurile formale, dar si de zi cu zi. Seria este proiectata de Björn Dahlström - designer a carui experienta este in mobilier si design in..
695,00 Lei
Fără TVA:695,00 Lei
Carafa 1000 ml, Bicos Incolor - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie Bicos Bicolor, Vista AlegrePrima referire cunoscuta despre acest design stiut sub numele de „biquinhos” (tepi) este dintr-un catalog al Nova Fábrica de Vidros Marinha Grande (Noua fabrica de sticla Marinha Gr..
415,00 Lei
Fără TVA:415,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)
SAL SOL