Meniu
COȘUL TĂU

Farfurii supa

SET PROMOTIONAL - contine 18 piese (6 farfurii cina, 6 farfurii supa, 6 farfurii desert), Ornament - VISTA ALEGRE SET PROMOTIONAL - contine 18 piese (6 farfurii cina, 6 farfurii supa, 6 farfurii desert), Ornament - VISTA ALEGRE
-31 %
Brand: Vista Alegre
Set pentru cina, 18 piese, Ornament - Vista AlegreInspirata din tavanele palatului Vista Alegre, colectia Ornament surprinde prin rafinamentul si subtilitatea reliefului alb din portelan, lucrat cu atentie si pasiune pentru detalii pe fiecare piesa in parte. Estetica gamei uneste arhitectura clasica..
1.750,00 Lei 2.550,00 Lei
Fără TVA:1.750,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie adanca, 24 cm, TAC Gropius Stripes 2.0 - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Stripes, RosenthalVarianta motivului Stripes 2.0 este un omagiu adus lui Walter Gropius. Liniile sale fine se amesteca si se potrivesc cu suprafetele mate si straluc..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Farfurie de supa, 25 cm, Maya - Vista AlegreColectia Maya se remarca prin marea sa versatilitate. Aceasta ofera un decor variat, cu tonuri futuriste potrivite atat pentru un design clasic, cat si modern.Piesele includ texturi atemporale si ornamente care creeaza o iluzie 3D. Eleganta si neaste..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de supa, 22 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic ..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie pentru supa, 23 cm, Brillance Fleurs Sauvages - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Brillance Fleurs Sauvages, RosenthalDesignul Fleurs Sauvages are la baza florile inflorite, zumzetul insectelor, al frunzelor delicate si al ierbii reci pentru, oferind ..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Farfurie de supa, 25 cm, Carrara - Vista AlegreProdusele Vista Alegre reflecta cele mai recente trenduri in materie de design si sunt realizate conform celor mai inalte standarde de calitate.Colectia Carrara a fost creata de designerul francez Coline le Corre. Aceasata a fost premiata cu o mentiune ..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Brand: Versace
Farfurie pentru supa, 23 cm, Dynasty - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Dynasty, RosenthalPasarile si copacii vietii intalnesc vanturi si flori. Animalele heraldice, creaturile fantastice si aranjamentele vegetale inspirate din Orient, Renastere si Art N..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de supa, 22 cm, Francis Carreau Bleu - RosenthalReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic luxos, dar cu aspect luminos. Interactiunea dintre zonele patrate libere si cele umplute in nuanta el..
220,00 Lei
Fără TVA:220,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie pentru supa, 23 cm, Free Spirit Stars - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Free Spirit Stars, RosenthalPentru aniversarea a 125 de ani de la Rosenthal AG, linia de studio Rosenthal revolutioneaza aranjarea unei mese cu o creativitate nelimitata, design..
230,00 Lei
Fără TVA:230,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Farfurie pentru supa, 25 cm, Ivory - Vista AlegreColectia Ivory a fost creat pentru a sarbatori cele mai bune momente petrecute la masa. Decorate elegant pe fundal alb cu relief de culoarea fildesului, vasele Ivory sunt perfecte atat pentru ocazii speciale cat si pentru utilizarea de zi cu zi, dator..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de supa, 23 cm, Maria Pink Rose - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria Pink Rose, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philip Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colectia..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie pentru supa, 23 cm, Maria White - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria White, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philip Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colectia dupa nu..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 52 (5 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.