Meniu
COȘUL TĂU

Sfesnice si felinare

Sfesnic decorativ sticla, galben, 13 cm - Simona's SpecialsSfesnicul din sticla este un obiect decorativ elegant si functional in acelasi timp. Acesta poate fi asezat pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu. In lumina radianta a lumanarilor, sticla se ..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Sfesnic decorativ sticla, galben, 20 cm - Simona's SpecialsSfesnicul din sticla este un obiect decorativ sofisticat si functional in acelasi timp. Acesta poate fi asezat pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu. In lumina radianta a lumanarilor, sticla ..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Sfesnic decorativ sticla, roz, 13 cm - Simona's SpecialsSfesnicul din sticla este un obiect decorativ elegant si functional in acelasi timp. Acesta poate fi asezat pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu. In lumina radianta a lumanarilor, sticla se ani..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Sfesnic decorativ sticla, roz, 20 cm - Simona's SpecialsSfesnicul din sticla este un obiect decorativ sofisticat si functional in acelasi timp. Acesta poate fi asezat pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu. In lumina radianta a lumanarilor, sticla se ..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Sfesnic decorativ sticla, transparent, 13 cm - Simona's SpecialsSfesnicul din sticla este un obiect decorativ elegant si functional in acelasi timp. Acesta poate fi asezat pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu. In lumina radianta a lumanarilor, sticl..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Sfesnic decorativ sticla, transparent, 20 cm - Simona's SpecialsSfesnicul transparent este un obiect decorativ sofisticat si functional in acelasi timp. Acesta poate fi asezat pe masa, pe birou sau pe orice alt corp de mobilier, oferind stralucire oricarui spatiu. In lumina radianta a lumanarilor, s..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Orrefors
Sfesnic din sticla, 10 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din bijuterii si pietre pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a diamantelor taiate. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera un accent parfumat de romantism nordic.Sfesnic..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Sfesnic floare de lotus, chihlimbar, 10 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor ceramice din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei, pe un raft in camera de zi sau pe pervazul ferestrei, acestea completeaza un decor fermecator de sarbato..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Set 4 sfesnice din cristal si o baza neagra - Vista AlegreDatorita puritatii cristalului taiat si atent prelucrat, sfesnicele Vista Alegre capteaza si reflecta lumina cu o intensitate remarcabila, oriunde sunt asezate. Acestea sunt obiecte decorative sofisticate si functionale in acelasi timp. ..
1.835,00 Lei
Fără TVA:1.835,00 Lei
Brand: Orrefors
Sfesnic decorativ, 11 cm, Raspberry by Anne Nilsson - ORREFORSColectia populara Raspberry a fost creata la inceputul anilor 1990 si, de-a lungul timpului, a devenit una dintre cele mai recunoscute si iubite colectii Orrefors. Curbele sale netede ca de zmeura ofera sticlei o senzatie de material moal..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Brand: Bernardaud
Sfesnic din portelan Butterflies, 11 x 7,5 cm, Votivelights - BernardaudLitofanul (Votivelight) este o tehnica traditionala de gravare pe portelan fin (non-glazurat) care a fost inventata la Limoges in 1828.Bernardaud foloseste in continuare aceasta tehnica pentru a crea motive frumoase cu foarte mu..
475,00 Lei
Fără TVA:475,00 Lei
Brand: Versace
Sfesnic din portelan, 20 cm, La Scala del Palazzo Rosa - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Rosa, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al celei mai pute..
1.500,00 Lei
Fără TVA:1.500,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 81 (7 pagini)
SAL SOL