Meniu
COȘUL TĂU

Whisky

Brand: Vista Alegre
Pahar de whisky, H. 10 cm, Old Fashion, Blues - Vista AlegreColectia Blues realizata de designerul Hugo Amado prezinta un concept contemporan inspirat de stilul retro al anilor 50.Paharul Blues special conceput pentru a degusta whisky este realizat din cristal prelucrat manual cu pasiune si atentie ..
230,00 Lei
Fără TVA:230,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar de whisky, H. 9 cm, Fantasy - Vista AlegreFrumusetea cristalului consta in luminoazitatea si transparenta specifica acestui material. Linia Fantasy imbunatateste remarcabil aceste caracteristici, creand reflexii unice care ofera o stralucire aparte. Cu o taietura deosebita, piesele atemporale ..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar de whisky, H. 10 cm, Blue Ming - Vista AlegreColectia Blue Ming este realizata de designerul olandez Marcel Wanders folosind ondulatia - o tehica veche de decorare care creeaza cute distinctive in interiorul sticlei. Wanders a proiectat trei sticle de dimensiuni si forme diferite creand un set..
330,00 Lei
Fără TVA:330,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar de whisky, 235 ml, Jubilee - Vista AlegreJubilee - o colectie unica, atemporala si luminoasa ce imbina cristalul taiat cu pricepere si perspicacitate cu pictura manuala in aur.Servirea bauturilor fine devine o experienta cu adevarat placuta doar atunci cand acestea sunt prezentate intr-un re..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Set 2 pahare whisky, 365 ml, Gemstone - Vista AlegreColectia Gemstone este conceputa din prelucrarea unei pietre pretioase provenite dintr-o bucata de mineral. Dupa slefuire, aceasta se transforma intr-o adevarata bijuterie.Setul pentru whisky Gemstone contine doua pahare din cristal prelucrate manu..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar de cristal, lucrat manual. Capacitate: 280 ml. ..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Brand: Baccarat
Vega - set de 2 pahare de lux pentru whisky din cristal lucrat manual in manufactura Baccarat. Fabricate in Franta...
785,00 Lei
Fără TVA:785,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar Arctic Fox, 400 ml, New Friends - Kosta BodaNew Friends este rezultatul unei uniuni creative intre maiestria unica in prelucrarea sitclei a brandului Kosta Boda si artistul suedez de renume mondial, Ernst Billgren. De-a lungul anilor, Billgren a devenit renumit pentru arta sa remarcabila, in c..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar Bear, 400 ml, New Friends - Kosta BodaNew Friends este rezultatul unei uniuni creative intre maiestria unica in prelucrarea sitclei a brandului Kosta Boda si artistul suedez de renume mondial, Ernst Billgren. De-a lungul anilor, Billgren a devenit renumit pentru arta sa remarcabila, in care mi..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar Bird, 400 ml, New Friends - Kosta BodaNew Friends este rezultatul unei uniuni creative intre maiestria unica in prelucrarea sitclei a brandului Kosta Boda si artistul suedez de renume mondial, Ernst Billgren. De-a lungul anilor, Billgren a devenit renumit pentru arta sa remarcabila, in care mi..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.