Meniu
COȘUL TĂU

Coniac, lichior, vodca

Brand: Baccarat
Pahare pentru coniac, 250 ml, Harcourt 1841 - BaccaratDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Harcourt, BaccaratFondat in 1764, Baccarat este un brand francez de lux recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste din cristal de inalta calitate - un simbol francez Art ..
1.310,00 Lei
Fără TVA:1.310,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar pentru coniac, 450 ml, Chartres - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Chartres, Vista AlegreLinia Chartres se bazeaza pe un stil clasic inspirat de catedralele gotice. Cu o bogatie ornamentala exceptionala, lucrarea manuala cu taieturi in diverse forme si mari..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar pentru coniac, 450 ml, Executivo - Vista AlegreLinia Executivi are la baza pe un stil rafunat care exprima eleganta prin simplitate. Cu linii elegante, piesele din cristal Executivo sunt ideale pentru aranjarea unor mese festive cu stil.Coniacul are standarde stricte de productie si o traditie..
370,00 Lei
Fără TVA:370,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar cu picior pentru coniac, 450 ml, Fantasy - Vista AlegreFrumusetea cristalului consta in luminozitatea si transparenta specifica acestui material. Linia Fantasy imbunatateste remarcabil aceste caracteristici, creand reflexii unice care ofera o stralucire aparte. Realizata de designerul nord-ame..
330,00 Lei
Fără TVA:330,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar cu picior pentru coniac, 450 ml, Jubilee - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Jubilee, Vista AlegreJubilee - o colectie unica, atemporala si luminoasa ce imbina cristalul taiat cu pricepere si perspicacitate cu pictura manuala in aur.Coniacul are standarde ..
735,00 Lei
Fără TVA:735,00 Lei
Brand: Versace
Pahar pentru coniac, 690 ml, Medusa Lumiere - VersacePunctul central al acestei colectii este gloriosul cap al Medusei, o emblema inconfundabila Versace, incadrata elegant pe piciorul paharelor Medusa Lumiere. Paharele acestei colectii se armonizeaza perfect intre ele si, de asemenea, cu toate servi..
1.050,00 Lei
Fără TVA:1.050,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar pentru coniac, 470 ml, More - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare More, OrreforsCrearea mesei perfecte nu este atat de dificila. Ingrediente bune, accesorii frumoase si prieteni buni in jurul unei mese frumos asezate. Iar bautura trebuie servita in pahare frumoase..
69,00 Lei
Fără TVA:69,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar cu picior pentru coniac, 450 ml, Oxford - Vista AlegreColectia Oxford se remarca prin simplitate, eleganta si functionalitate.Piesele au un design clasic si atemporal cu o stralucire unica.  Colectia de cristal Oxford este alegerea perfecta pentru medii rafinate si momente de eleganta cla..
330,00 Lei
Fără TVA:330,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar cu picior pentru lichior, 16 cm, Fantasy - Vista AlegreFrumusetea cristalului consta in luminozitatea si transparenta specifica acestui material. Linia Fantasy imbunatateste remarcabil aceste caracteristici, creand reflexii unice care ofera o stralucire aparte. Realizata de designerul ..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar pentru lichior, 55 ml, Palazzo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Palazzo, Vista AlegreColectia Palazzo creata de Gerald Gulotta prezinta farmecul palatelor venetiene reinterpretat intr-un set de piese din cristal a caror valoare este sporita de frumusetea ..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Pahar pentru lichior, 55 ml, Palazzo Gold - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Palazzo, Vista AlegreColectia Palazzo creata de Gerald Gulotta prezinta farmecul palatelor venetiene reinterpretat intr-un set de piese din cristal a caror valoare este sporita de frumus..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Brand: Baccarat
Set 2 pahare pentru coniac, 630 ml, Perfection - BaccaratBrandul francez de lux este recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste de inalta calitate, din cristal.Cognacul are standarde stricte de productie si o traditie de excelenta. Un pahar adecvat este esential pentru a savura cu ..
1.875,00 Lei
Fără TVA:1.875,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.