Meniu
COȘUL TĂU

Aranjamente florale

Aranjament floral in vaza Magic Water, crem, 24 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decorat..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Buchet decorativ de bujori, roz/crem, 43 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sa..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Buchet decorativ cu flori de camp, alb/galben, 28 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decor..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Buchet decorativ cu flori de camp, roz, 28 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni ..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Buchet cu flori artificiale Pratolina, alb - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sar..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
SAL SOL