Meniu
COȘUL TĂU

Sampanie

Brand: Ichendorf
Pahar pentru sampanie, 21 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de ide..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar pentru sampanie, 270 ml, Metropol - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Metropol, OrreforsLucrurile bune sunt si mai bune atunci cand sunt impartasite! Ca acea experienta minunata de a degusta o bautura buna, care devine si mai placuta atunci cand va bucurati cu p..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Ichendorf
Cupa pentru sampanie, 18 cm, light blue flower, Botanica - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Botanica, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru i..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Ichendorf
Cupa pentru sampanie, 18 cm, pink flower, Botanica - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Botanica, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru ilumina..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Ichendorf
Cupa pentru sampanie, 18 cm, white flower, Botanica - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Botanica, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru ilumin..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar cupa pentru sampanie, 17 cm, Cactus Amber, Desert Plants - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Desert Plants, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza desi..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar cupa pentru sampanie, 17 cm, Cactus Blue, Desert Plants - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Desert Plants, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza desig..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar cupa pentru sampanie, 17 cm, Cactus Green, Desert Plants - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Desert Plants, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza desi..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar cupa pentru sampanie, 17 cm, Cactus Petrol Blue, Desert Plants - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Desert Plants, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaz..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar cupa pentru sampanie, 17 cm, Cactus Pink, Desert Plants - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Desert Plants, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza desig..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar cupa pentru sampanie, 17 cm, Cactus Yellow, Desert Plants - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Desert Plants, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza des..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Brand: Orrefors
Cupa pentru sampanie, 240 ml, Metropol - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Metropol, OrreforsLucrurile bune sunt si mai bune atunci cand sunt impartasite! La fel ca acea experienta minunata de a degusta o bautura buna, care devine si mai placuta atunci cand va bucurat..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 58 (5 pagini)
SAL SOL