Meniu
COȘUL TĂU

SIMONA'S Specials

Decoratiune iepuras cu cos maro, 37 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei sau pe pervazul ferestrei acestea completeaza un decor special de sarbatoare. Cu elemente specifice precum iepura..
440,00 Lei
Fără TVA:440,00 Lei
Decoratiune puisor in carucior, 8 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei sau pe pervazul ferestrei acestea completeaza un decor special de sarbatoare. Cu elemente specifice precum iepurasi..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Ornament ou cu puisor, multicolor, 9 cm - Simona's SpecialsUtilizarea poetica a culorilor creeaza decoruri de vis, ideale pentru gazduirea unor evenimente speciale sau pentru crearea unei ambiante placuta in fiecare zi. Accesoriile aranjate cu pricepere si imbinarea dintre materiale, culor..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Decoratiune iepure in cos, gri, 41 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei sau pe pervazul ferestrei acestea completeaza un decor special de sarbatoare. Cu elemente specifice precum iepuras..
660,00 Lei
Fără TVA:660,00 Lei
Decoratiune iepuri dansand, 25 cm - Simona's SpecialsUna din bucuriile Pastelui o reprezinta decorarea casei. Cu elemente specifice precum iepurasi, diverse pasari precum simpaticii puisori galbeni, cosulete cu oua sau mielusei, puteti crea o atmosfera festiva minunata care sa completeze bucuri..
365,00 Lei
Fără TVA:365,00 Lei
Decoratiune iepuras cu pui galben, 31 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei sau pe pervazul ferestrei acestea completeaza un decor special de sarbatoare. Cu elemente specifice precum iepu..
365,00 Lei
Fără TVA:365,00 Lei
Bol decorativ Spring, mov/roz, 11 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor si pieselor ceramice din colectiile Simona's Specials. Asezate masa, pe un raft in camera de zi sau pe pervazul ferestrei, acestea completeaza un decor fermecator de sarbatoare.&n..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Cana Spring, mov/roz, 9 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor si pieselor ceramice din colectiile Simona's Specials. Asezate masa, pe un raft in camera de zi sau pe pervazul ferestrei, acestea completeaza un decor fermecator de sarbatoare. Cu ele..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Cutie ceramica gaina cu pui, 15 x 13 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor ceramice din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei, pe un raft in camera de zi sau pe pervazul ferestrei, acestea completeaza un decor fermecator de sarbatoare..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Cutie ceramica iepure, 15 x 13 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor ceramice din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei, pe un raft in camera de zi sau pe pervazul ferestrei, acestea completeaza un decor fermecator de sarbatoare. ..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Decoratiune gasca cu umbrela, 42 cm - Simona's SpecialsUna din bucuriile Pastelui o reprezinta decorarea casei. Cu elemente specifice precum iepurasi, diverse pasari precum simpaticii puisori galbeni, cosulete cu oua sau mielusei, puteti crea o atmosfera festiva minunata care sa completeze bucu..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Decoratiune iepure cu cos, gri, 50 cm - Simona's SpecialsCreati un decor incantator de Paste cu ajutorul figurinelor din colectiile Simona's Specials. Asezate pe centrul mesei sau pe pervazul ferestrei acestea completeaza un decor special de sarbatoare. Cu elemente specifice precum iepuras..
660,00 Lei
Fără TVA:660,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 414 (35 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL