Meniu
COȘUL TĂU

Orrefors

Brand: Orrefors
Pahar pentru sampanie, 270 ml, Metropol - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Metropol, OrreforsLucrurile bune sunt si mai bune atunci cand sunt impartasite! Ca acea experienta minunata de a degusta o bautura buna, care devine si mai placuta atunci cand va bucurati cu p..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar pentru vin rosu, 610 ml, Metropol - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Metropol, OrreforsLucrurile bune sunt si mai bune atunci cand sunt impartasite! Ca acea experienta minunata de a degusta o bautura buna, care devine si mai placuta atunci cand va bucurati cu p..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar pentru vin, 400 ml, Metropol - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Metropol, OrreforsLucrurile bune sunt si mai bune atunci cand sunt impartasite! Ca acea experienta minunata de a degusta o bautura buna, care devine si mai placuta atunci cand va bucurati cu priete..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 4 pahare vin, 440 ml, More - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare More, OrreforsCrearea mesei perfecte nu este atat de dificila. Ingrediente bune, accesorii frumoase si prieteni buni in jurul unei mese frumos asezate. Bautura trebuie servita in pahare frumoase, cu ec..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar pentru apa, 290 ml, Difference - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Difference, OrreforsDifference, o suita unica de pahare de vin concepute in mod explicit pentru a spori aroma si buchetul, aduce o noua dimensiune placerii vinului fin. Forma si utilitatea ..
385,00 Lei
Fără TVA:385,00 Lei
Brand: Orrefors
Adaptor lumanare, set 2 buc, Lightswitch - ORREFORSCine nu a dorit sa puna o lumanare de ceara in candela preferata? Lightswitch este un inel mic de aluminiu, un „adaptor”, care va transforma rapid si simplu candela in sfesnic. Acesta  are trei inele de cauciuc care permit ajustarea diametrului..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Orrefors
Decantor 1000 ml Metropol by Erika Lagerbielke - ORREFORSDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Metropol, OrreforsLucrurile bune din viata trebuie impartasite! Ca acea experienta minunata de baut, care devine si mai buna atunci cand te bucuri cu prietenii. Proiectat cu linii moder..
1.175,00 Lei
Fără TVA:1.175,00 Lei
Brand: Orrefors
Decantor vin din cristal, 1000 ml, Enjoy by Erika Lagerbielke - ORREFORSDecantor din cristal fara plumb, lucrat manual. Suedia. 100clEste posibil ca o bucata de sticla sa fie umpluta de bucurie? Noi credem ca da! Decantorul din seria Enjoy este proiectat cu un singur scop, pentru a va imbunatati exp..
485,00 Lei
Fără TVA:485,00 Lei
Brand: Orrefors
Decantor whisky din cristal, 950ml, City by Martti Rytkönen - OrreforsNoua colectie de piese pentru bar City realizata de Orrefors in colaborare cu artistul Martti Rytkönen imbina designul modern cu cel clasic, facand aceste piese din sticla potrivite pentru orice tip de design interior. Taieturile ..
1.545,00 Lei
Fără TVA:1.545,00 Lei
Brand: Orrefors
Farfurie pentru cina, cristal, colectia Carat by Lena Bergström - OrreforsInspirandu-se din bijuterii si pietre pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a cristalului pentru a oferi senzatia autentica a diamantelor taiate. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera un accent p..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Brand: Orrefors
Cupa pentru sampanie, 240 ml, Metropol - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Metropol, OrreforsLucrurile bune sunt si mai bune atunci cand sunt impartasite! La fel ca acea experienta minunata de a degusta o bautura buna, care devine si mai placuta atunci cand va bucurat..
445,00 Lei
Fără TVA:445,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar din sticla cristalina, Iced Drinks Difference - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Difference, OrreforsDifference, o suita unica de pahare de vin concepute in mod explicit pentru a spori aroma si buchetul, aduce o noua dimensiune placerii vinului fin. Forma ..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 54 (5 pagini)
SAL SOL