Meniu
COȘUL TĂU

Orrefors

Brand: Orrefors
Sfesnic din cristal, 10 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din bijuterii si pietre pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a diamantelor taiate. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera un accent parfumat de romantism nordic.Sfesni..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Orrefors
Sfesnic din cristal, 12.5 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din bijuterii si pietre pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a diamantelor taiate. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera un accent parfumat de romantism nordic.Sfes..
235,00 Lei
Fără TVA:235,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar pentru sampanie, 270 ml, Metropol - OrreforsLucrurile bune sunt si mai bune atunci cand sunt impartasite! Ca acea experienta minunata de a degusta o bautura buna, care devine si mai placuta atunci cand va bucurati cu prietenii. Metropol este o colectie unica, plina de chic urban!Metropol este ..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar pentru vin, 400 ml, Metropol - OrreforsLucrurile bune sunt si mai bune atunci cand sunt impartasite! Ca acea experienta minunata de a degusta o bautura buna, care devine si mai placuta atunci cand va bucurati cu prietenii. Metropol este o colectie unica, plina de chic urban!Metropol este o ser..
260,00 Lei
Fără TVA:260,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 2 sfesnice din cristal, 24.2 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din bijuterii si pietre pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a diamantelor taiate. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera un accent parfumat de romantism nord..
1.250,00 Lei
Fără TVA:1.250,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 4 pahare vin, 440 ml, More - OrreforsCrearea mesei perfecte nu este atat de dificila. Ingrediente bune, accesorii frumoase si prieteni buni in jurul unei mese frumos asezate. Bautura trebuie servita in pahare frumoase, cu echilibru si caracter. Ideea designerului Erika Lagerbielke din spatele co..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Orrefors
Sfesnic din sticla, 11 cm, Valentino - OrreforsColectiile de sticla create de Martti Rytkonen reflecta intotdeauna adevaratul spirit Orrefors. Designerul este fascinat de posibilitatile de prelucrare a sticlei creand astfel piese unice ce spun o poveste. Colectia Valentino exprima iubire. ..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Orrefors
Vaza din sticla, 30 cm, Valentino - OrreforsColectiile de sticla create de Martti Rytkonen reflecta intotdeauna adevaratul spirit Orrefors. Designerul este fascinat de posibilitatile de prelucrare a sticlei creand astfel piese unice ce spun o poveste. Colectia Valentino exprima iubire. Toa..
1.475,00 Lei
Fără TVA:1.475,00 Lei
Brand: Orrefors
Bol din sticla, 21 cm, Valentino - OrreforsColectiile de sticla create de Martti Rytkonen reflecta intotdeauna adevaratul spirit Orrefors. Designerul este fascinat de posibilitatile de prelucrare a sticlei creand astfel piese unice ce spun o poveste. Colectia Valentino exprima iubire. Toat..
654,00 Lei
Fără TVA:654,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 2 pahare pentru sampanie, Amor Vincit Omnia - OrreforsAmor Vincit Omnia - dragostea cucereste totul - este prima colectie de sticla a designeerului Efva Attling pentru Orrefors, o colectie care respira lux, dragoste si cadouri pentru evenimente speciale. Aceste cupe pentru sampanie sunt o implet..
775,00 Lei
Fără TVA:775,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar pentru apa, 290 ml, Difference - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Difference, OrreforsDifference, o suita unica de pahare de vin concepute in mod explicit pentru a spori aroma si buchetul, aduce o noua dimensiune placerii vinului fin. Forma si utilitatea ..
235,00 Lei
Fără TVA:235,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 2 pahare vin, Amor Vincit Omnia - OrreforsAmor Vincit Omnia - dragostea cucereste totul - este prima colectie de sticla a designeerului Efva Attling pentru Orrefors, o colectie care respira lux, dragoste si cadouri pentru evenimente speciale. Aceste pahare pentru vin sunt o impletire eleganta a ..
895,00 Lei
Fără TVA:895,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 75 (7 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.