Meniu
COȘUL TĂU

Fructiere si boluri

Vas central ceramic, 50 cm, Amazonia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Bordallo PinheiroColectia Amazonia este rezultatul unei colaborari intre Bordallo Pinheiro si ONG-ul brazilian Ecoarts Amazônia in conservarea unui patrimoniu ecologic, ..
2.075,00 Lei
Fără TVA:2.075,00 Lei
Fructiera ceramica, 52 cm, Madeira - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Madeira, Bordallo PinheiroDezvoltata in parteneriat cu Nini Andrade Silva, unul dintre cei mai renumiti designeri de interior din intreaga lume, nascuta in insula Madeira, aceasta c..
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Brand: Versace
Set 7 boluri patrate din portelan, 12 cm, Holiday Alphabet - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic ..
1.375,00 Lei
Fără TVA:1.375,00 Lei
Brand: Versace
Bol patrat din portelan, 12 cm, Holiday Alphabet V - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic straluci..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Brand: Versace
Bol cu picior, 35 cm, Medusa Rhapsody - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Medusa Rhapsody, VersaceSeturile de vesela si imbracamintea se inspira reciproc rezultand o colectie moderna remarcabila Versace - o rapsodie a culorilor si a detaliilor. Medusa si fl..
3.435,00 Lei
Fără TVA:3.435,00 Lei
Bol pentru salata, 25 cm, Amazonia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Bordallo PinheiroColectia Amazonia este rezultatul unei colaborari intre Bordallo Pinheiro si ONG-ul brazilian Ecoarts Amazônia in conservarea unui patrimoniu ecologic, cu..
435,00 Lei
Fără TVA:435,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Bol de slata, 30 cm, Maya - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maya, Vista AlegreColectia Maya se remarca prin marea sa versatilitate. Aceasta ofera un decor variat, cu tonuri futuriste potrivite atat pentru un design clasic, cat si modern.Piesele includ tex..
645,00 Lei
Fără TVA:645,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 35 cm, Tac Gropius Skin Platin - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Skin Platin, RosenthalRealizate dupa schitele artistului Walter Gropius, colectiile Tac cuprind o serie completa de piese din portelan destinate aranjarii cu stil a me..
1.745,00 Lei
Fără TVA:1.745,00 Lei
Fructiera ceramica, 28 cm, Platanos - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Platanos, Bordallo PinheiroCaderea frunzelor de toamna, aromele sale, luminozitatea si culorile intense sunt prezentate in aceasta colectie intensa si creativa. Experienta de a fol..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Fructiera din portelan, 32 cm, Caribe - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Caribe, Christian LacroixPentru aceasta colectie de portelan dezvoltata in colaborare cu brandul Vista Alegre, Christian Lacroix si-a imaginat un decor cu exuberanta tropicala. F..
2.275,00 Lei
Fără TVA:2.275,00 Lei
Bol pentru paste, 34 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a creat..
245,00 Lei
Fără TVA:245,00 Lei
Farfurie pentru paste, 26 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Borda..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 101 (9 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.