Meniu
COȘUL TĂU

Fructiere si boluri

Fructiera ceramica, 52 cm, Madeira - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Madeira, Bordallo PinheiroDezvoltata in parteneriat cu Nini Andrade Silva, unul dintre cei mai renumiti designeri de interior din intreaga lume, nascuta in insula Madeira, aceasta c..
635,00 Lei
Fără TVA:635,00 Lei
Brand: Versace
Farfurioara patrata din portelan, 12 cm, Holiday Alphabet B - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Brand: Versace
Farfurioara patrata din portelan, 12 cm, Holiday Alphabet E - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Fructiera ceramica, 28 cm, Platanos - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Platanos, Bordallo PinheiroCaderea frunzelor de toamna, aromele sale, luminozitatea si culorile intense sunt prezentate in aceasta colectie intensa si creativa. Experienta de a fol..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Fructiera din portelan, 32 cm, Caribe - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Caribe, Christian LacroixPentru aceasta colectie de portelan dezvoltata in colaborare cu brandul Vista Alegre, Christian Lacroix si-a imaginat un decor cu exuberanta tropicala. F..
2.465,00 Lei
Fără TVA:2.465,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 21 cm, Landscape - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Landscape, RosenthalPatricia Urquiola este unul dintre cei mai renumiti si cautati designeri internationali. Pentru linia de studio Rosenthal, aceasta a creat un concept de serviciu de masa di..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Brand: Versace
Bol cu picior, 35 cm, La Scala del Palazzo Verde - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa La Scala del Palazzo Verde, VersaceLa intrarea in palatul milanez din Via Gesù, pe care Versace il numeste "acasa", inainte de a descoperi faimosul mozaic al celei mai puternice..
4.050,00 Lei
Fără TVA:4.050,00 Lei
Bol pentru paste, 34 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a creat..
275,00 Lei
Fără TVA:275,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 27 cm, Landscape - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Landscape, RosenthalPatricia Urquiola este unul dintre cei mai renumiti si cautati designeri internationali. Pentru linia de studio Rosenthal, aceasta a creat un concept de serviciu de masa di..
775,00 Lei
Fără TVA:775,00 Lei
Farfurie pentru paste, 26 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Borda..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Bol din ceramica, 41 cm, Cloudy Butterflies - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Cloudy Butterflies, Bordallo PinheiroDescoperiti o colectie delicat conceputa, realizata si pictata, amestecand organic sensibilitatea estetica unica a Claudiei Schiffer cu..
855,00 Lei
Fără TVA:855,00 Lei
Bol pentru salata, 28 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo ..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 99 (9 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.