Meniu
COȘUL TĂU

Fructiere si boluri

Vas central decorativ, 30 cm, Futurismo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Futurismo, Vista AlegreColectia Futurismo este o reinterpretare contemporana a miscarii de pionierat a tuturor curentelor moderne, care celebreaza progresul si marcheaza o peri..
4.550,00 Lei
Fără TVA:4.550,00 Lei
Vas central decorativ, 40 cm, Futurismo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Futurismo, Vista AlegreColectia Futurismo este o reinterpretare contemporana a miscarii de pionierat a tuturor curentelor moderne, care celebreaza progresul si marcheaza o peri..
4.150,00 Lei
Fără TVA:4.150,00 Lei
Vas central ceramic, 50 cm, Amazonia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Bordallo PinheiroColectia Amazonia este rezultatul unei colaborari intre Bordallo Pinheiro si ONG-ul brazilian Ecoarts Amazônia in conservarea unui patrimoniu ecologic, ..
2.450,00 Lei
Fără TVA:2.450,00 Lei
Vas decorativ Drappo, 44 x 28 cm - Simona's SpecialsObiectele decorative sunt cele care creeaza energia unui spatiu. Forme si culori utilizate intr-un stil poetic contureaza decorul interior perfect pentru fiecare.Elegant si cu un decor ondulat, vasul alb din sticla este o piesa remarcabila de decor..
940,00 Lei
Fără TVA:940,00 Lei
Vas decorativ Onde, 38 x 10 cm - Simona's SpecialsObiectele decorative sunt cele care creeaza energia unui spatiu. Forme si culori utilizate intr-un stil poetic contureaza decorul interior perfect pentru fiecare.Vasul Onde este o piesa remarcabila de decor. Acesta poate fi suport pentru un aranjamen..
645,00 Lei
Fără TVA:645,00 Lei
Fructiera ceramica, 52 cm, Madeira - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Madeira, Bordallo PinheiroDezvoltata in parteneriat cu Nini Andrade Silva, unul dintre cei mai renumiti designeri de interior din intreaga lume, nascuta in insula Madeira, aceasta c..
685,00 Lei
Fără TVA:685,00 Lei
Bol pentru salata, 34 cm, Frutos Tropicais Avocado - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Frutos Tropicais, Bordallo PinheiroFrutos Tropicais - un set de 24 de piese, de la boluri, farfurii, platouri, pana la salatiere si cutii din ceramica, ce sunt ..
485,00 Lei
Fără TVA:485,00 Lei
Brand: Versace
Farfurioara patrata din portelan, 12 cm, Holiday Alphabet D - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic..
255,00 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Bol pentru salata, 25 cm, Amazonia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Bordallo PinheiroColectia Amazonia este rezultatul unei colaborari intre Bordallo Pinheiro si ONG-ul brazilian Ecoarts Amazônia in conservarea unui patrimoniu ecologic, cu..
495,00 Lei
Fără TVA:495,00 Lei
Brand: Versace
Farfurioara patrata din portelan, 12 cm, Holiday Alphabet E - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic..
255,00 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Bol pentru paste, 34 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a creat..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Bol din ceramica, 41 cm, Cloudy Butterflies - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Cloudy Butterflies, Bordallo PinheiroDescoperiti o colectie delicat conceputa, realizata si pictata, amestecand organic sensibilitatea estetica unica a Claudiei Schiffer cu..
995,00 Lei
Fără TVA:995,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 95 (8 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL