Meniu
COȘUL TĂU

Fructiere si boluri

Brand: Vista Alegre
Vas central decorativ, 30 cm, Futurismo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Futurismo, Vista AlegreColectia Futurismo este o reinterpretare contemporana a miscarii de pionierat a tuturor curentelor moderne, care celebreaza progresul si marcheaza o peri..
3.895,00 Lei
Fără TVA:3.895,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Vas central decorativ, 40 cm, Futurismo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Futurismo, Vista AlegreColectia Futurismo este o reinterpretare contemporana a miscarii de pionierat a tuturor curentelor moderne, care celebreaza progresul si marcheaza o peri..
3.395,00 Lei
Fără TVA:3.395,00 Lei
Vas central ceramic, 50 cm, Amazonia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Bordallo PinheiroColectia Amazonia este rezultatul unei colaborari intre Bordallo Pinheiro si ONG-ul brazilian Ecoarts Amazônia in conservarea unui patrimoniu ecologic, ..
2.215,00 Lei
Fără TVA:2.215,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Bol de salata, 28.5 cm, Trasso - Vista AlegreTrasso este o colectie care are influente din diferite culturi. Piesele ofera momente de relaxare influentate de cultura estica, imbinate cu rafinamentul accentelor occidentale. Trasso este noul decor contemporan marcat de linii arhitecturale cu motive ge..
560,00 Lei
Fără TVA:560,00 Lei
Brand: Versace
Bol pentru salata, 20 cm, Le Jardin de VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Le Jardin de Versace, VersaceO gradina incantatoare in nuante pastelate delicate si o diversitate opulenta de flori, fructe de padure, insecte si ornamente - toate sunt combinate de studiou..
1.855,00 Lei
Fără TVA:1.855,00 Lei
Brand: Versace
Farfurioara patrata din portelan, 12 cm, Holiday Alphabet E - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Holiday Alphabet, VersaceIstoria familiei Versace este impletita cu elemente festive clasice pentru o atmosfera calda si vesela in jurul mesei. Cu un design alfabetic..
255,00 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Fructiera ceramica, Platanos - BORDALLO PINHEIRO Fructiera ceramica, Platanos - BORDALLO PINHEIRO
-30 %
Fructiera ceramica, 28 cm, Platanos - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Platanos, Bordallo PinheiroCaderea frunzelor de toamna, aromele sale, luminozitatea si culorile intense sunt prezentate in aceasta colectie intensa si creativa. Experienta de a fol..
297,50 Lei 425,00 Lei
Fără TVA:297,50 Lei
Fructiera din portelan, 32 cm, Caribe - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Caribe, Christian LacroixPentru aceasta colectie de portelan dezvoltata in colaborare cu brandul Vista Alegre, Christian Lacroix si-a imaginat un decor cu exuberanta tropicala. F..
2.465,00 Lei
Fără TVA:2.465,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 21 cm, Landscape - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Landscape, RosenthalPatricia Urquiola este unul dintre cei mai renumiti si cautati designeri internationali. Pentru linia de studio Rosenthal, aceasta a creat un concept de serviciu de masa di..
695,00 Lei
Fără TVA:695,00 Lei
Bol pentru paste, 34 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bordallo Pinheiro a creat..
275,00 Lei
Fără TVA:275,00 Lei
Bol pentru paste, 33 cm, Abóbora - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Abóbora, Bordallo PinheiroPe baza formei de dovleac, una din decoratiunile emblematice ale lui Bordallo Pinheiro, a fost dezvoltata o gama de articole pentru servirea mesei,..
335,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 27 cm, Landscape - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Landscape, RosenthalPatricia Urquiola este unul dintre cei mai renumiti si cautati designeri internationali. Pentru linia de studio Rosenthal, aceasta a creat un concept de serviciu de masa di..
910,00 Lei
Fără TVA:910,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 99 (9 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL