Meniu
COȘUL TĂU

Bordallo Pinheiro

Farfurie de prezentare, 43 cm, Tomate - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Tomate, Bordallo PinheiroCreatiile din colectia Tomate sunt un exemplu perfect despre modul in care neconformitatea creativa si functionalitatea nu se exclud. Bord..
315,00 Lei
Fără TVA:315,00 Lei
Farfurie de prezentare, crem, 30.5 cm, Couve - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Couve, Bordallo PinheiroVarza, in forma sa aspra si plata, ar putea fi folosita ca metafora a modurilor rustice ale Portugaliei, pe care Bordallo le-a caricaturizat de ata..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Farfurie de prezentare, 30 cm, Couve - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Couve, Bordallo PinheiroVarza, in forma sa aspra si plata, ar putea fi folosita ca metafora a modurilor rustice ale Portugaliei, pe care Bordallo le-a caricaturizat de atatea ori...
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Farfurie de prezentare, 33 cm, Frutos Tropicais Kiwi - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Frutos Tropicais, Bordallo PinheiroFrutos Tropicais - un set de 24 de piese, de la boluri, farfurii, platouri, pana la salatiere si cutii din ceramica, ce sun..
315,00 Lei
Fără TVA:315,00 Lei
Platou cu homar, 37 cm, Couve - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Couve, Bordallo PinheiroVarza, in forma sa aspra si plata, ar putea fi folosita ca metafora a modurilor rustice ale Portugaliei, pe care Bordallo le-a caricaturizat de atatea ori. Acesta..
3.185,00 Lei
Fără TVA:3.185,00 Lei
Vas central, 48 cm, Madeira - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Madeira, Bordallo PinheiroDezvoltata in parteneriat cu Nini Andrade Silva, unul dintre cei mai renumiti designeri de interior din intreaga lume, nascuta in insula Madeira, aceasta colectie..
945,00 Lei
Fără TVA:945,00 Lei
Vas central ceramic, 50 cm, Amazonia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Bordallo PinheiroColectia Amazonia este rezultatul unei colaborari intre Bordallo Pinheiro si ONG-ul brazilian Ecoarts Amazônia in conservarea unui patrimoniu ecologic, ..
2.450,00 Lei
Fără TVA:2.450,00 Lei
Platou de prezentare, 47 cm, Maria Flor - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria Flor, Bordallo PinheiroCu un design contemporan, dar mentinand trasaturile rurale ale esteticii originale Bordallo Pinheiro, colectia Maria Flor este o gama pictata manua..
575,00 Lei
Fără TVA:575,00 Lei
Platou de prezentare, 43 cm, Melancia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Melancia, Bordallo PinheiroCa o continuare a colectiilor de legume si fructe de la Bordallo Pinheiro, exista aceasta colectie de pepeni verzi si suculenti.Colectia include o seri..
545,00 Lei
Fără TVA:545,00 Lei
Farfurie de prezentare, 32.5 cm, Melancia - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Melancia, Bordallo PinheiroCa o continuare a colectiilor de legume si fructe de la Bordallo Pinheiro, exista aceasta colectie de pepeni verzi si suculenti.Colectia include o ..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Farfurie pentru cina, 27 cm, Abóbora - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Abóbora, Bordallo PinheiroPe baza formei de dovleac, una din decoratiunile emblematice ale lui Bordallo Pinheiro, a fost dezvoltata o gama de articole pentru servirea me..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Farfurie pentru cina, 27.5 cm, Fish - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Fish, Bordallo PinheiroIntre libertatea artistica si reproducerea vietii animale, folosirea pestelui ca inspiratie pentru piesele acestei colectii este rezultatul creativitatii si ..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 168 (14 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL