Meniu
COȘUL TĂU

Ichendorf

Brand: Ichendorf
Cana din sticla, ardei iute, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc:..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Ichendorf
Cana din sticla, calut de mare albastru-verde, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Ichendorf
Cana din sticla, sardina roz, Marine Garden by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regas..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 20 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identit..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 18 cm, calut de mare albastru, Marine Garden - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regase..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 16.5 cm, peste, Animal Farm - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Triennale di Milan..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 16.5 cm, Pisica Chihlimbar, Tabby Cat - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Tri..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Ichendorf
Carafa din sticla, 18/22 cm, Rivoli - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identit..
265,00 Lei
Fără TVA:265,00 Lei
Brand: Ichendorf
Ceasca pentru espresso si farfurie, 6 cm, Piuma by Marco Sironi - IchendorfMarco Sironi  este un arhitect cu  experienta in industria constructiilor, design de iahturi, design de sticla si mobilier. Fiecare obiect al sau, pe langa functionalitate si valori formale, trebuie sa se potriveasc..
78,00 Lei
Fără TVA:78,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 11 cm, Rivoli by Mario TrimarchiMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de iden..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, arici, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regas..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 13 cm, broasca testoasa, Animal Farm by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celeb..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 162 (14 pagini)
SAL SOL