Meniu
COȘUL TĂU
Rosenthal
Mărțișoare pets
DESCOPERA COLECTIA
ROSENTHAL
Francis Carreau Beige
DESCOPERA COLECTIA
Vista Alegre
ORNAMENT
DESCOPERA COLECTIA
Vista Alegre
FOLKIFUNKI
DESCOPERA COLECTIA
Baccarat
DICE COLLECTION
DESCOPERA COLECTIA
Versace
JUNGLE ANIMALIER
DESCOPERA COLECTIA

NOUTĂȚI

Descoperiți cele mai noi colectii ale brandurilor selectate special de designerii Simona's, ce îmbină perfect inovația, tradiția, cultura și arta, într-o prezentare unică. Produsele, de o eleganță aparte, vor fi cele care vă vor surprinde, emoționa și crea amintiri de neuitat.
LIVRARE RAPIDĂ DIN STOC, ÎN TOATĂ ȚARA

RECOMANDĂRI

Simona's vă recomandă o selecție de produse care suprind, emoționează și creează amintiri. Alegeți din multitudinea colecțiilor pentru decorațiuni interioare, atent selecționate pentru a fi oferite sub forma unui cadou unic și memorabil.

BACCARAT

JEUX DE CRISTAL. Traiți cu pasiune, distrați-vă! Bucurați-vă de timpul prețios alături de prieteni! Piese excepționale de Marcel Wanders pentru jocuri domino, dame, table, șah, toate create din cristal.

INSPIRATIA COLECTIILOR ROSENTHAL

Nu cred ca arhitectura este doar despre adapost, doar despre un spatiu foarte simplu. Arhitectura ar trebui sa fie capabila sa te entuziasmeze, sa te calmeze, sa te faca sa gandesti.
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.