Meniu
COȘUL TĂU
Bordallo Pinheiro
Rua Nova
DESCOPERĂ PRODUSELE
Rafinament și eleganță
CUTIPOL
DESCOPERA PRODUSELE
VISTA ALEGRE
ESCAPE GOAT
DESCOPERA COLECTIA
Versace
BAROCCO MOSAIC
DESCOPERA COLECTIA
Maestrul argintului
Robbe & Berking
DESCOPERA COLECTIA
Vista Alegre
ORNAMENT
DESCOPERA COLECTIA
Un decor inedit
VAZE ROSENTHAL
DESCOPERA COLECTIA

NOUTĂȚI

Descoperiți cele mai noi colecții ale brandurilor selectate special de designerii Simona’s, ce îmbină perfect inovația, tradiția, cultura și arta, într-o prezentare unică. Produsele, de o eleganță aparte, vor fi cele care vă vor surprinde, emoționa și vor crea amintiri de neuitat.
LIVRARE RAPIDĂ DIN STOC, ÎN TOATĂ ȚARA

RECOMANDĂRI

Simona's vă recomandă o selecție de produse care surprind, emoționează și creează amintiri. Alegeți din multitudinea colecțiilor pentru decorațiuni interioare, atent selecționate pentru a fi oferite sub forma unui cadou unic și memorabil.

Robbe & Berking

MAESTRUL ARGINTULUI - garanția calității incontestabile combinată cu manufactura germană. Încă din 1874, Robbe & Berking realizează colecții de tacâmuri și servicii de bar care sunt astăzi considerate de către cunoscători, drept capodopere de neegalat ale meșteșugarilor în arta argintăriei.

INSPIRATIA COLECTIILOR ROSENTHAL

Nu cred ca arhitectura este doar despre adapost, doar despre un spatiu foarte simplu. Arhitectura ar trebui sa fie capabila sa te entuziasmeze, sa te calmeze, sa te faca sa gandesti.
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.