Meniu
COȘUL TĂU

Cutite

Brand: Arcahorn
Cutit pentru unt, 15 cm, Isigny - ArcahornSituat in Recanati, un mic oras italian bogat in cultura si traditii stravechi, brandul Arcahorn este specializat in prelucrarea cornului de zebu. Artizani priceputi modeleaza cornul dupa tehnici stravechi transmise prin traditie, pentru a obtine c..
855,00 Lei
Fără TVA:855,00 Lei
Brand: Sambonet
Cutit inox, colectia Bamboo - SambonetProiectata de Centro Stile Sambonet, colectia Bamboo se remarca prin sectiunea ovala originala, care, intr-o cheie moderna si contemporana, aminteste de designul organic din anii 40.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil mesei tale.Se poate curata ..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Brand: Sambonet
Cutit inox, colectia Skin - SambonetUn maner intrigant cu o textura patrata si neregulata. Colectia de tacamuri Skin a fost sculptata si dezvoltata de Centro Stile Sambonet care, cu o ampla cercetare, a creat o linie extraordinara originala si moderna.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da ..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Brand: Sambonet
Cutit inox, colectia Twist - SambonetLiniile manerului creeaza o miscare usoara de rasucire, dar bine definita. Manerul ergonomic se potriveste liniei mainii si face ca acest model sa fie arhetipul Sambonet, care se deschide catre ritualul mesei.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil m..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Brand: Arcahorn
Cutit pentru stridii, 17 cm, Belon - ArcahornSituat in Recanati, un mic oras italian bogat in cultura si traditii stravechi, brandul Arcahorn este specializat in prelucrarea cornului de zebu. Artizani priceputi modeleaza cornul dupa tehnici stravechi transmise prin traditie, pentru a obtine cre..
1.315,00 Lei
Fără TVA:1.315,00 Lei
Brand: Versace
Cutit placat cu aur, 22.5 cm, Medusa Gilded - VersaceVersace a oferit tacamuri de cea mai buna calitate, decorate cu capul Medusei, motivul inconfundabil si rafinat al studioului din Milano. Toate piesele sunt puternic aurite cu aur fin 999.Unul dintre primele seturi ale colectiei „Rosenthal meets V..
2.160,00 Lei
Fără TVA:2.160,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
SAL SOL