Meniu
COȘUL TĂU

Seturi si cadouri

Trunk bar - Robbe & BerkingAccesoriile de bar, accesoriile de masa si tacamurile Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in randul cunoscatorilor. Bran..
29.150,00 Lei
Fără TVA:29.150,00 Lei
Set 2 pahare si 2 stick-uri pentru cocktail, Belvedere - Robbe & BerkingDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Belvedere, Robbe & Berking Tacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si function..
2.965,00 Lei
Fără TVA:2.965,00 Lei
Set 2 pahare whisky si un cleste pentru gheata, Belvedere - Robbe & BerkingDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Belvedere, Robbe & Berking Tacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si funct..
4.035,00 Lei
Fără TVA:4.035,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 2 lingurite cocktail, City by Martti Rytkönen - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare City, OrreforsNoua colectie de piese pentru bar City realizata de Orrefors in colaborare cu artistul Martti Rytkönen imbina designul modern cu cel clasic, facand aceste piese din sti..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Brand: Baccarat
Set 2 pahare, 270 ml, Faunacrystopolis Harcourt - BaccaratBrandul francez de lux este recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste de inalta calitate, din cristal.Echilibrul perfect intre traditie si fantezie! Cu paharele Faunacrystopolis, Jaime Hayon ofera un nou aspect paharului Ha..
2.695,00 Lei
Fără TVA:2.695,00 Lei
Brand: Baccarat
Set 4 pahare pentru degustare, Chateau - BaccaratDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Chateau, BaccaratBrandul francez de lux este recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste de inalta calitate, din cristal.Dezvoltat in colaborare cu Bruno Quenioux, un renumit e..
2.695,00 Lei
Fără TVA:2.695,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 4 pahare pentru coniac, 500 ml, Prestige - OrreforsConiacul este cunoscut ca una dintre cele mai bune bauturi care exista. Din acest motiv, acesta necesita cel mai bun pahar. Paharele pentru coniac Prestige au un design contemporan combinat cu eleganta de moda veche. Forma sa de balon sporeste a..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Baccarat
Set ceai - ceainic si 2 pahare, Faunacrystopolis Harcourt - BaccaratBrandul francez de lux este recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste de inalta calitate, din cristal.Echilibrul perfect intre traditie si fantezie! Compus dintr-un ceainic si 2 pahare, setul Faunacrystopolis imbi..
5.950,00 Lei
Fără TVA:5.950,00 Lei
Set 2 pahare pentru sampanie, Belvedere - Robbe & BerkingDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Belvedere, Robbe & Berking Tacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realiz..
3.295,00 Lei
Fără TVA:3.295,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Colectia Carrossell se caracterizeaza prin poligoane atent dispuse pentru un aspect desavarsit. Vista Alegre abordeaza diferit aceasta colectie, imbinand eleganta cu o nota de dinamism, pentru ca produsul finit sa debordeze de rafinament. Setul din cristal si sticla, format dintr-un decantor si 2 p..
2.045,00 Lei
Fără TVA:2.045,00 Lei
Set cana si lingurita, placate cu argint, Alta - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel m..
1.920,00 Lei
Fără TVA:1.920,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL