Meniu
COȘUL TĂU

Lingurite

Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Bliss, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii Set..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Friendship, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designeri..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Happiness, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Harmony, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii S..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Joy, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii Setsu..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Peace, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii Set..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Lingurita pentru cafea, placata cu argint, 13 cm, Gio - ROBBE & BERKING Lingurita pentru cafea, placata cu argint, 13 cm, Gio - ROBBE & BERKING
Precomanda
Lingurita placata cu argint, 13 cm, Gio - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial ..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Cutipol
Lingurita pentru cafea/ceai, 13 cm, Goa White Glod - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o refe..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lingurita pentru desert 17.3 cm, Perle D'Or - Vista AlegrePerle D'Or este noua versiune a modelului elegant Perle. Varianta Perle D'Or se distinge datorita insertiilor fine de aur de 24 de karate aplicat printr-o tehnica de productie complexa.Pe langa designul contemporan si celebrele finisaje ale c..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 lingurite Ladybug, albastru-verde, 15 cm Fruits and Flower, Desert Plants - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Fruits and Flower, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci ca..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Lingurita cocktail, placata cu argint - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in..
545,00 Lei
Fără TVA:545,00 Lei
Lingurita din argint placata cu aur, Colectia 2021 - Motanul Incaltat - ROBBE & BERKING Lingurita din argint placata cu aur, Colectia 2021 - Motanul Incaltat - ROBBE & BERKING
Precomanda
Lingurita din argint placata cu aur, Colectia 2021 - Motanul Incaltat - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai bu..
1.485,00 Lei
Fără TVA:1.485,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL