Meniu
COȘUL TĂU

Lingurite

Brand: Sambonet
 Set 6 lingurite Moka, colectia Frame - SAMBONETUn set de tacamuri de calitate, practic, pentru utilizarea zilnica. Sambonet Frame are un decor distinct de-a lungul profilului manerelor care „incadreaza” designul sau fin. Set de lingurite Moka pentru 6 persoane, perfect pentru timpul ..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Bliss, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii Set..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Friendship, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designeri..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Happiness, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Harmony, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii S..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Joy, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii Setsu..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Guzzini
Lingurita din otel inoxidabil, model Peace, 10 cm, colectia Love - GUZZINILingurita din otel, cu un motiv decorativ contemporan la capatul manerului, care vorbeste limba inimii. Designeri Setsu & Shinobu ItoColectia LoveO colectie de tacamuri si vesela creata cu magie de designerii Set..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Brand: Sambonet
Lingurita inox, colectia Bamboo - SAMBONETProiectata de Centro Stile Sambonet, colectia Bamboo se remarca prin sectiunea ovala originala, care, intr-o cheie moderna si contemporana, aminteste de designul organic din anii 40.Suprafata din otel inoxidabil lustruit, care da stil mesei tale.Se poate cur..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Brand: Cutipol
Lingurita pentru cafea/ceai, 13 cm, Goa White Glod - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o refe..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Ercuis
Lingurita placata cu argint, Brantome - ErcuisRenumit pentru calitatea si mestesugul sau remarcabil din 1867, Ercuis prezinta colectiile sale de tacamuri si argintarie nascute dintr-o traditie a artelor decorative franceze si cele mai noi stiluri contemporane.Confectionarea tacamurilor Ercuis si a o..
290,00 Lei
Fără TVA:290,00 Lei
Brand: Sambonet
Set 6 lingurite Moka, colectia Taste - SAMBONETUn design esential si minimalist care produce un puternic impact emotional. Forma de picatura sinuoasa a colectiei Sambonet Taste va invita sa experimentati!Set de lingurite Moka pentru 6 persoane, perfect pentru timpul petrecut la o cafea.Suprafata din..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Brand: Sambonet
Set 6 lingurite Moka, Mix & Play, colectia Taste - SAMBONETUn design esential si minimalist care produce un puternic impact emotional. Forma de picatura sinuoasa a colectiei Sambonet Taste va invita sa experimentati!Set de lingurite Moka pentru 6 persoane, perfect pentru timpul petrecut la o caf..
335,00 Lei
Fără TVA:335,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.