Meniu
COȘUL TĂU

Lingurite

Brand: Ichendorf
Set 2 lingurite, anghinare, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: ..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 lingurite, ardei iute, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc:..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 lingurite, rosii, Vegetables by Alessandra Baldereschi - IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regasesc: Trie..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: BUGATTI
Set 6 lingurite din otel inoxidabil, Ivory Shining, Aladdin - BugattiCinele luate impreuna cu cei dragi sunt mereu momente speciale, fiind un prilej pentru a spune povesti, a exprima opinii si a impartasi idei intr-un mod natural si spontan. Colectia de tacamuri colorate Alladin de la Bugatti a fost..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Lingurita placata cu argint, 13 cm, Gio - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial ..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Cutipol
Lingurita pentru cafea/ceai, 13 cm, Goa White Glod - CutipolCutipol este rezultatul eforturilor constante de imbunatatire, a spiritului de inovatie si a experientei acumulate de-a lungul mai multor generatii care se intorc chiar la originile industriei tacamurilor din Portugalia. Cutipol este o refe..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Lingurita pentru desert 17.3 cm, Perle D'Or - Vista AlegrePerle D'Or este noua versiune a modelului elegant Perle. Varianta Perle D'Or se distinge datorita insertiilor fine de aur de 24 de karate aplicat printr-o tehnica de productie complexa.Pe langa designul contemporan si celebrele finisaje ale c..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Set 2 lingurite Ladybug, albastru-verde, 15 cm Fruits and Flower, Desert Plants - IchendorfDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Fruits and Flower, IchendorfMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci ca..
85,00 Lei
Fără TVA:85,00 Lei
Lingurita cocktail, placata cu argint - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nivel mondial in..
545,00 Lei
Fără TVA:545,00 Lei
Lingurita din argint placata cu aur, Colectia 2021 - Motanul Incaltat - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai bu..
1.485,00 Lei
Fără TVA:1.485,00 Lei
Lingurita placata cu argint pentru bebelusi, Girl - Robbe & BerkingTacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate manual, colectiile renumitului brand se bucura de cea mai buna reputatie la nive..
525,00 Lei
Fără TVA:525,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
SAL SOL