Meniu
COȘUL TĂU

Vaze

Vaza alba din portelan, model iepure, 11 cm, Bunny - HutschenreutherAsa cum florile simbolizeza primavara, iepurasii apartin sezonului de Paste.Cu noile colectii de primavara Hutschenreuther natura se va trezi din hibernare - pe masura ce zilele se maresc si natura izbucneste intr-o noua viata. Cu p..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Vaza alba din portelan, 14 cm, Cat - HutschenreutherLasati primavara sa va intre in casa cu noile colectii Hutschenreuther: pe masura ce zilele se maresc si natura izbucneste intr-o noua viata. Cu primul fir de iarba verde frageda, este timpul pentru o calatorie imaginativa in lumea magica a florilo..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Vaza alba din portelan, 14 cm, Goose - HutschenreutherLasati primavara sa va intre in casa cu noile colectii Hutschenreuther: pe masura ce zilele se maresc si natura izbucneste intr-o noua viata. Cu primul fir de iarba verde frageda, este timpul pentru o calatorie imaginativa in lumea magica a flori..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Vaza alba din portelan, 20 cm, Cat - HutschenreutherLasati primavara sa va intre in casa cu noile colectii Hutschenreuther: pe masura ce zilele se maresc si natura izbucneste intr-o noua viata. Cu primul fir de iarba verde frageda, este timpul pentru o calatorie imaginativa in lumea magica a florilo..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Vaza alba din portelan, 20 cm, Goose - HutschenreutherLasati primavara sa va intre in casa cu noile colectii Hutschenreuther: pe masura ce zilele se maresc si natura izbucneste intr-o noua viata. Cu primul fir de iarba verde frageda, este timpul pentru o calatorie imaginativa in lumea magica a flori..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Vaza decorativa din sticla, 19 cm, Optic verde - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
520,00 Lei
Fără TVA:520,00 Lei
Vaza decorativa din sticla, 28 cm, Optic verde - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pe..
560,00 Lei
Fără TVA:560,00 Lei
Brand: Lladro
Vaza bust din portelan, 26 cm, Daisy - Lladro Daisy este un bust din portelan care vorbeste despre idealul frumusetii feminine. In acelasi timp, piesa reprezinta un nou concept de vaza in care florile se aseza fir cu fir in parul femeii. In par sunt 9 gauri care pot fi folosite pentru a decora ..
3.295,00 Lei
Fără TVA:3.295,00 Lei
Vaza chihlimbar, 45 cm, Dorothy - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, pun..
900,00 Lei
Fără TVA:900,00 Lei
Vaza mov 55 cm, Collolongo - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori, punand i..
950,00 Lei
Fără TVA:950,00 Lei
Vaza decorativa Atlantis, alb, 31 x 27cm - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru f..
780,00 Lei
Fără TVA:780,00 Lei
Vaza decorativa Atlantis, alb, 43 cm - Simona's SpecialsVazele sunt obiecte decorative importante pentru realizarea unui design interior. In functie de estetica acestora, vazele pot fi un element decorativ de sine statator care ofera un plus de eleganta spatiului sau pot servi ca suport pentru flori..
780,00 Lei
Fără TVA:780,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 291 (25 pagini)
SAL SOL