Meniu
COȘUL TĂU

Difuzoare si betisoare

Brand: BACI MILANO
Difuzor esenta parfumata din portelan, 1L, Mamma Mia - Baci MilanoColectia Mamma Mia impresioneaza prin caleidoscopul de culori, simbolurile fascinante, scrierile misterioase si desenele captivante. Motivele florale se impletesc armonios cu nuantele vibrante, creand un tablou fermecator, c..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Difuzor de parfum, Ultrasonic, 17 cm - Simona's SpecialsDifuzorul de parfum Ultrasonic este ideal pentru a umidifeca si parfuma aerul din camera. Cateva picaturi de ulei esential puse in apa se vor transforma in vapori ce vor purifica aerul.Difuzorul este potrivit pentru a fi folosit cu diverse arom..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, 150 ml, Acqua Viva, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri si cu un design elegant, in diverse culori, pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va aroma preferata pent..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, 150 ml, Italian Apothecary, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic sunt disponibile intr-o multitudine de parfumuri si cu un design elegant, in diverse culori, pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va aroma prefer..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Cloves & Cinnamon, 150 ml, colectia Classic - MAX BENJAMINColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va prefe..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Cologne Retro, 250 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, luman..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Grapefruit Shores, 150 ml, Classic - Max BenjaminColectia Classic: Difuzoarele din colectia Classic vin cu o multitudine de parfumuri si cu un design simplu dar elegant, in diverse culori pentru a se potrivi cu orice interior. Alegeti-va preferatul pentru ..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Latin Grooves, 250 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, luman..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Latin Waves, 250 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanar..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Latin Waves, 500 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanar..
875,00 Lei
Fără TVA:875,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Sahara, 250 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea pa..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Max Benjamin
Difuzor esenta parfumata cu betisoare, Sahara, 3500 ml, Ilum - Max BenjaminColectia Ilum este o gama de lux de lumanari parfumate si parfumuri pentru casa, care combina piese din portelan cu modele grafice uluitoare si parfumuri exceptionale inspirate din mostenirea familiei. De exemplu, lumanarea p..
3.295,00 Lei
Fără TVA:3.295,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)
SAL SOL