Meniu
COȘUL TĂU

Pahare


Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, Brad verde, Woodland Tales by Alessandra Baldereschi - ICHENDORFMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se rega..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, Cadou Craciun, Woodland Tales by Alessandra Baldereschi - ICHENDORFMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se r..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, Coronita verde Craciun, Woodland Tales by Alessandra Baldereschi - ICHENDORFMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale cel..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, Mos Craciun, Woodland Tales by Alessandra Baldereschi - ICHENDORFMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se reg..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, Pinguin, Woodland Tales by Alessandra Baldereschi - ICHENDORFMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se regases..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, Urs polar alb, Woodland Tales by Alessandra Baldereschi - ICHENDORFMilaneza Alessandra Baldereschi a studiat design industrial la Academia Domus. Artista colaboreaza cu diverse marci care implementeaza design pentru iluminat, decor si mobilier. Printre expozitiile sale celebre se r..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Colectia Winter Garden de la Vista Alegre debordeaza de rafinament si eleganta. Cristalul folosit in fabricarea produselor din colectie, alaturi de insertiile de aur reusesc sa eleveze aspectul acesteia.Paharul Old Fashioned este folosit cu prevalenta in servirea bauturilor cu o proportie ridicata d..
795,00 Lei
Fără TVA:795,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Descoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare All About You, Kosta BodaSeria All About You de la Kosta Boda, creata de Sara Woodrow, este despre dragoste, dorinta si pasiune - emotii puternice surprinse in sticla cu un design sobru si motive ilustrate cu influente din lumea modei. Paharu..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Colectia Winter Garden de la Vista Alegre debordeaza de rafinament si eleganta. Cristalul folosit in fabricarea produselor din colectie, alaturi de insertiile de aur reusesc sa eleveze aspectul acestei colectii. Paharul Highball se foloseste majoritar cand se servesc cocktail-uri. Astfel, petre..
795,00 Lei
Fără TVA:795,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.
SAL SOL