Meniu
COȘUL TĂU

Pahare


Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 11 cm, Rivoli by Mario TrimarchiMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de iden..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru apa, 7 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identitat..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru sampanie, 21 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de ide..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Brand: Ichendorf
Pahar pentru vin, 17 cm, Andalusia - IchendorfMario Trimarchi este foarte pasionat de desen. Acesta proiecteaza pentru a intelege sufletul poetic al obiectelor. Artistul a lucrat pentru Olivetti Design Studio, a condus Masterul in Design la Domus Academy, apoi a fondat FRAGILE, un studio de identita..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Pahar cu picior capsuna, Carmen - Bordallo PinheiroColectia Carmen este inspirata de aromele fructate si aduce o nota exotica si originala in orice bucatarie. Paharele din aceasta colectie sunt pline de viata si colorate, cu un design festiv si delicios. Acestea se remarca prin cupa eleganta di..
485,00 Lei
Fără TVA:485,00 Lei
Pahar cu picior lamaie, Carmen - Bordallo PinheiroColectia Carmen este inspirata de aromele fructate si aduce o nota exotica si originala in orice bucatarie. Paharele din aceasta colectie sunt pline de viata si colorate, cu un design festiv si delicios. Acestea se remarca prin cupa eleganta din..
485,00 Lei
Fără TVA:485,00 Lei
Pahar cu picior portocala, Carmen - Bordallo PinheiroColectia Carmen este inspirata de aromele fructate si aduce o nota exotica si originala in orice bucatarie. Paharele din aceasta colectie sunt pline de viata si colorate, cu un design festiv si delicios. Acestea se remarca prin cupa eleganta ..
485,00 Lei
Fără TVA:485,00 Lei
Pahar cu picior strugure, Carmen - Bordallo PinheiroColectia Carmen este inspirata de aromele fructate si aduce o nota exotica si originala in orice bucatarie. Paharele din aceasta colectie sunt pline de viata si colorate, cu un design festiv si delicios. Acestea se remarca prin cupa eleganta d..
485,00 Lei
Fără TVA:485,00 Lei
Pahar cu picior alb, Patio - Bordallo PinheiroColectia Patio este inspirata de frumusetea si diversitatea naturii, surprizand universul fascinant si misterios al insectelor. Fie ca este vorba de fluturi gratiosi, libelule sprintene sau furnici harnice, fiecare insecta pictata pe pahar emana o energi..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Pahar cu picior albastru, Patio - Bordallo PinheiroColectia Patio este inspirata de frumusetea si diversitatea naturii, surprizand universul fascinant si misterios al insectelor. Fie ca este vorba de fluturi gratiosi, libelule sprintene sau furnici harnice, fiecare insecta pictata pe pahar emana o e..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Pahar cu picior rosu, Patio - Bordallo PinheiroColectia Patio este inspirata de frumusetea si diversitatea naturii, surprizand universul fascinant si misterios al insectelor. Fie ca este vorba de fluturi gratiosi, libelule sprintene sau furnici harnice, fiecare insecta pictata pe pahar emana o energ..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Pahar cu picior verde, Patio - Bordallo PinheiroColectia Patio este inspirata de frumusetea si diversitatea naturii, surprizand universul fascinant si misterios al insectelor. Fie ca este vorba de fluturi gratiosi, libelule sprintene sau furnici harnice, fiecare insecta pictata pe pahar emana o ener..
425,00 Lei
Fără TVA:425,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
SAL SOL