Meniu
COȘUL TĂU

Cutii

Brand: Bernardaud
Cutie din portelan, 12.5 cm, Aux Oiseaux - BernardaudDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Aux Oiseaux, BernardaudInspirata din cabinetele de curiozitati, la moda in secolele XVI si XVII, colectia Aux Oiseaux aminteste de stampele japoneze: pasari multicolore, care st..
1.495,00 Lei
Fără TVA:1.495,00 Lei
Brand: BACI MILANO
Cutie rotunda din portelan, 13 cm, Mamma Mia - Baci MilanoColectia Mamma Mia impresioneaza prin caleidoscopul de culori, simbolurile fascinante, scrierile misterioase si desenele captivante. Motivele florale se impletesc armonios cu nuantele vibrante, creand un tablou fermecator, care evoc..
190,00 Lei
Fără TVA:190,00 Lei
Brand: BACI MILANO
Cutie rotunda din portelan, 13 cm, Versailles - Baci MilanoColectia Versailles imbina armonios elementele clasice cu accentele contemporane, creand un design fermecator, care evoca romatismul si aventura. Piesele din portelan fin sunt decorate cu imagini inspirate de viata regalitatii si de pei..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: BACI MILANO
Tava din portelan, 19.5 cm, Versailles - Baci MilanoColectia Versailles imbina armonios elementele clasice cu accentele contemporane, creand un design fermecator, care evoca romatismul si aventura. Piesele din portelan fin sunt decorate cu imagini inspirate de viata regalitatii si de peisajele ..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Brand: BACI MILANO
Cutie rotunda din portelan, Portofino - Baci MilanoColectia Portofino are un design elegant impletit cu elemente marine, inspirat de pitorescul Portofino, unul dintre cele mai rafinate locuri ale Mediteranei. Detaliile fine, precum coralii si animalutele marine decorate cu pietre pretioase..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Brand: Versace
Cutie din portelan, 10 x 8 cm, Gypsy - VersaceFoarte extravagante si usor neobisnuite, cutiile Gypsy de portelan, realizate sub brandul Rosenthal meets Versace, au capacul sub forma renumitei embleme Medusa. Medusa simbolizeaza frumusetea si farmecele mortale ale clasicilor greci antici, atat i..
915,00 Lei
Fără TVA:915,00 Lei
Brand: Riviere
Cutie de bijuterii ivoar, 15 cm, Camelia - RiviereCaracteristica principala a pieselor Riviere este calitatea perfecta, detaliile exacte, liniile curate si o combinatie extraordinara de materiale si finisaje: piele de calitate superioara, lacuire lustruita manual, esente pretioase de lemn, piese met..
2.910,00 Lei
Fără TVA:2.910,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Cutie decorativa din portelan, 15 cm, Amazonia - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Vista AlegreInspirata din cartea " Viagens Philosophicas" (Calatorii filosofice) a naturalistului Alexandre Rodrigues Ferreira, precum si din fauna, flora si oameni..
740,00 Lei
Fără TVA:740,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Cutie din cristal cu capac din lemn, 26 cm, Chicago - Vista AlegreColectia Chicago este un omagiu adus stilului arhitectural si planificarii urbane care au inflorit in acest oras magnific, conducand la constructia faimoaselor zgarie-nori. Fiecare piesa din aceasta colectie este o marturie a raf..
3.795,00 Lei
Fără TVA:3.795,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Cutie din portelan pentru carti de joc, 15 cm, Amazonia - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Vista AlegreInspirata din cartea " Viagens Philosophicas" (Calatorii filosofice) a naturalistului Alexandre Rodrigues Ferreira, precum si din fauna, flora ..
740,00 Lei
Fără TVA:740,00 Lei
Brand: Bernardaud
Cutie din portelan, 12.5 cm, Green, Golden Delicious - Bernardaud Cutia din portelan Golden Delicious este o mica bijuterie care va poarta intr-o calatorie in inima regiunii Limousin, unde aceasta piesa fermecatoare a fost creata cu pasiune si pricepere. Aceasta cutiuta nu este un simplu obiect..
3.195,00 Lei
Fără TVA:3.195,00 Lei
Brand: Bernardaud
Cutie din portelan, 12.5 cm, Red, Golden Delicious - Bernardaud Cutia din portelan Golden Delicious este o mica bijuterie care va poarta intr-o calatorie in inima regiunii Limousin, unde aceasta piesa fermecatoare a fost creata cu pasiune si pricepere. Aceasta cutiuta nu este un simplu obiect d..
3.195,00 Lei
Fără TVA:3.195,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
SAL SOL