Meniu
COȘUL TĂU

Boluri

Brand: Rosenthal
Suport pentru ou, 13.6 cm, Brillance Fleurs Sauvages - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Brillance Fleurs Sauvages, RosenthalDesignul Fleurs Sauvages are la baza florile inflorite, zumzetul insectelor, al frunzelor delicate si al ierbii reci, oferind impresia ..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Bol de salata, diam. 25,8 cm, Duality - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Duality, Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de..
645,00 Lei
Fără TVA:645,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Bol de salata, 30 cm, Ornament - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Ornament, Vista AlegreInspirata din tavanele palatului Vista Alegre, colectia Ornament surprinde prin rafinamentul si subtilitatea reliefului alb din portelan, lucrat cu atentie si pasiune p..
745,00 Lei
Fără TVA:745,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Bol de salata, 22 cm, Ornament - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Ornament, Vista AlegreInspirata din tavanele palatului Vista Alegre, colectia Ornament surprinde prin rafinamentul si subtilitatea reliefului alb din portelan, lucrat cu atentie si pasiune p..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Bol pentru cereale, 150 mm, Emerald - Vista AlegreÎn epoca de aur a miscarii Art Deco, metalele si pietrele pretioase erau elemente asociate de obicei cu accesorizarea tiparelor, ce reflectau opulenta creatiei artistice. Piesele din colectia Emerald, bogat decorate cu auriu si verde smarald, înlocui..
385,00 Lei
Fără TVA:385,00 Lei
Bol multifunctional, 26 cm, Madeira - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Madeira, Bordallo PinheiroDezvoltata in parteneriat cu Nini Andrade Silva, unul dintre cei mai renumiti designeri de interior din intreaga lume, nascuta in insula Madeira, aceasta ..
325,00 Lei
Fără TVA:325,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol pentru salata, 20 cm, A La Carte Origami - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa A La Carte Origami, RosenthalLa Rosenthal studio-line, colectia A La Carte permite numeroase posibilitatile de combinare a vaselor pentru a crea un design remarcabil si a men..
225,00 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Bol de salata, 25 cm, Matrix - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Matrix, Vista AlegreSpecializat in designul ceramicii, Bartek Mejor a absolvit Colegiul Regal de Arta din Londra in 2011, concentrandu-se pe aplicarea tehnologiei 3D la procesul de creat..
745,00 Lei
Fără TVA:745,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 23 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic l..
1.045,00 Lei
Fără TVA:1.045,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol pentru salata, 28 cm, Maria Pink Rose - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria Pink Rose, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philipp Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colect..
480,00 Lei
Fără TVA:480,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol pentru salata, 30 cm, Sanssouci Diplomat - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sanssouci Diplomat, RosenthalCand Frederick cel Mare a construit noul sau castel Sansoussi in Potsdam - Germania in 1745, a comandat, de asemenea, accesorii de masa speciale pentr..
1.630,00 Lei
Fără TVA:1.630,00 Lei
Brand: Rosenthal
Bol de salata, 26 cm, Tac Gropius Skin Platin - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Skin Platin, RosenthalRealizate dupa schitele artistului Walter Gropius, colectiile Tac cuprind o serie completa de piese din portelan destinate aranjarii cu stil a me..
900,00 Lei
Fără TVA:900,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 137 (12 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.