Meniu
COȘUL TĂU

Cocktails

Set 2 pahare si 2 stick-uri pentru cocktail, Belvedere - Robbe & BerkingDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Belvedere, Robbe & Berking Tacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si function..
2.695,00 Lei
Fără TVA:2.695,00 Lei
Shaker pentru cocktail si pahar, Belvedere - Robbe & BerkingDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Belvedere, Robbe & Berking Tacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Rea..
2.695,00 Lei
Fără TVA:2.695,00 Lei
Shaker pentru cocktail si pahar, 17 cm, Martele - Robbe & BerkingDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Martele, Robbe & Berking Tacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. ..
2.745,00 Lei
Fără TVA:2.745,00 Lei
Pahar pentru cocktail, 13 cm, Martele - Robbe & BerkingDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Martele, Robbe & Berking Tacamurile, accesoriile de masa si accesoriile de bar Robbe & Berking combina maiestria cu cea mai inalta calitate si functionalitate. Realizate ..
1.295,00 Lei
Fără TVA:1.295,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar pentru cocktail, 320 ml, albastru, Sugar Dandy - Kosta BodaSugar Dandy a fost proiectat conform viziunii designerului Åsa Jungnelius asupra unui aranjament al mesei. „Inspiratia mea pentru aceasta serie vine din lumea modei. Vreau sa contribui la oportunitatea de a adauga o nota individuala, c..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar pentru cocktail, 320 ml, roz, Sugar Dandy by Åsa Jungnelius - Kosta BodaSugar Dandy a fost proiectat conform viziunii designerului Åsa Jungnelius asupra unui aranjament al mesei. „Inspiratia mea pentru aceasta serie vine din lumea modei. Vreau sa contribui la oportunitatea de a adauga o nota i..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Brand: Kosta Boda
Pahar pentru cocktail, 320 ml, verde, Sungar Dandy by Åsa Jungnelius - Kosta BodaSugar Dandy a fost proiectat conform viziunii designerului Åsa Jungnelius asupra unui aranjament al mesei. „Inspiratia mea pentru aceasta serie vine din lumea modei. Vreau sa contribui la oportunitatea de a adauga o not..
350,00 Lei
Fără TVA:350,00 Lei
Brand: Orrefors
Pahar din cristal pentru martini, 250 ml, Street by Jan Johansson - ORREFORSColectia Street realizata de designerul Jan Johansson este inspirata din faimoasele strazi din Manhattan, designul fiind realizat manual prin taietura grid in cristal. Estetica simetrica a taieturilor ofera pieselo..
235,00 Lei
Fără TVA:235,00 Lei
Brand: Baccarat
Pahar din cristal pentru martini, 200 ml, Vega Flutissimo - BaccaratDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Vega Fluttissimo, BaccaratPrin taieturile sale tesite originale, colectia Véga aduce un omagiu Coloanei Infinitului realizata de Brancusi. Piesele prezinta un contrast perfec..
925,00 Lei
Fără TVA:925,00 Lei
Brand: Baccarat
Set 2 cupe pentru sampanie, 170 ml, Harcourt Red - BaccaratFondat in 1764, Baccarat este un brand francez de lux recunoscut international ca lider al produselor exclusiviste din cristal de inalta calitate - un simbol francez Art de Vivre.Colectiile Baccarat sunt prezente in cele mai exclusiviste loc..
2.880,00 Lei
Fără TVA:2.880,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 2 lingutite cocktail, City by Martti Rytkönen - ORREFORSNoua colectie de piese pentru bar City realizata de Orrefors in colaborare cu artistul Martti Rytkönen imbina designul modern cu cel clasic, facand aceste piese din sticla potrivite pentru orice tip de design interior. Taieturile neregulate..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 4 pahare gin, 640 ml - OrreforsGinul este potrivit pentru prepararea diverselor tipuri de cocktail. Pentru acest lucru este necesar un pahar potrivit. Pahare cu capacitate de 640 ml sunt ideale pentru servirea bauturii intr-un stil elegant. Acestea sunt potrivite pentru a servi diverse rete..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.