Meniu
COȘUL TĂU

Suporturi pahare

Set 4 suporturi pentru pahare, 11 cm, Amazonia - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Vista AlegreInspirata din cartea " Viagens Philosophicas" (Calatorii filosofice) a naturalistului Alexandre Rodrigues Ferreira, precum si din fauna, flora si oameni..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 2 suporturi pentru pahare, 10 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din designul bijuteriilor si al pietrelor pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a taieturilor diamantelor. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera pieselor col..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Orrefors
Suport din sticla cristalina, 12 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din designul bijuteriilor si al pietrelor pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a taieturilor diamantelor. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera pieselor cole..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Set 4 suporturi pentru pahare, 11 cm, Futurismo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Futurismo, Vista AlegreColectia Futurismo este o reinterpretare contemporana a miscarii de pionierat a tuturor curentelor moderne, care celebreaza progresul si marcheaz..
765,00 Lei
Fără TVA:765,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
SAL SOL