Meniu
COȘUL TĂU

Suporturi pahare

Set 4 suporturi pentru pahare, 11 cm, Amazonia - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Amazonia, Vista AlegreInspirata din cartea " Viagens Philosophicas" (Calatorii filosofice) a naturalistului Alexandre Rodrigues Ferreira, precum si din fauna, flora si oameni..
465,00 Lei
Fără TVA:465,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 2 suporturi pentru pahare, 10 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din designul bijuteriilor si al pietrelor pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a taieturilor diamantelor. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera pieselor col..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Brand: Orrefors
Suport din inox pentru pahare, set 4 buc, City - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare City, OrreforsNoua colectie de piese pentru bar City realizata de Orrefors in colaborare cu artistul Martti Rytkönen imbina designul modern cu cel clasic, facand aceste piese din sticla..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Orrefors
Set 4 suporturi pentru pahare, 10 cm, Peak by Martti Rytkönen - OrreforsDescoperiti aici >>> intreaga colectie de pahare Peak, OrreforsMartti Rytkönen are o relatie admirabila cu natura. In colectia sa Peak proiectata pentru Orrefors, el imbina autoritatea magnifica a varfurilor de munte cu..
345,00 Lei
Fără TVA:345,00 Lei
Brand: Orrefors
Suport din sticla cristalina, 12 cm, Carat - OrreforsInspirandu-se din designul bijuteriilor si al pietrelor pretioase, Lena Bergström foloseste noi tehnici de prelucrare a sticlei pentru a oferi senzatia autentica a taieturilor diamantelor. Lucratura asimetrica ascutita si unica ofera pieselor cole..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Set 4 suporturi pentru pahare, 11 cm, Futurismo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Futurismo, Vista AlegreColectia Futurismo este o reinterpretare contemporana a miscarii de pionierat a tuturor curentelor moderne, care celebreaza progresul si marcheaz..
765,00 Lei
Fără TVA:765,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
SAL SOL