Meniu
COȘUL TĂU

Tavi

Brand: Vista Alegre
Tava dreptunghiulara, 42 x 25 cm, Futurismo - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Futurismo, Vista AlegreColectia Futurismo este o reinterpretare contemporana a miscarii de pionierat a tuturor curentelor moderne, care celebreaza progresul si marcheaza o ..
1.320,00 Lei
Fără TVA:1.320,00 Lei
Brand: Versace
Tava patrata din portelan, 14 cm, Le Jardin de Versace - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Le Jardin de Versace, VersaceO gradina incantatoare in nuante pastelate delicate si o diversitate opulenta de flori, fructe de padure, insecte si ornamente - toate sunt co..
1.175,00 Lei
Fără TVA:1.175,00 Lei
Brand: Versace
Tava patrata din portelan, 8 cm, Le Jardin de Versace - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Le Jardin de Versace, VersaceO gradina incantatoare in nuante pastelate delicate si o diversitate opulenta de flori, fructe de padure, insecte si ornamente - toate sunt com..
560,00 Lei
Fără TVA:560,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Tava din portelan, 45 cm, Duality - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Duality, Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.Inspirata atat de far..
560,00 Lei
Fără TVA:560,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Tava din portelan pentru aperitive, 27,4 cm, Duality - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Duality, Vista AlegreBazata pe forme si desene cu accente specifice sfarsitului de secol XIX, piesele din aceasta gama imbina trecutul Vista Alegre cu prezentul.In..
395,00 Lei
Fără TVA:395,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Tava rotunda  din portelan, 42 cm, Ivory - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Ivory, Vista AlegreColectia Ivory a fost creat pentru a sarbatori cele mai bune momente petrecute la masa. Decorate elegant pe fundal alb cu relief de culoarea fildesului,..
1.210,00 Lei
Fără TVA:1.210,00 Lei
Brand: Versace
Tava patrata din portelan, 15 cm, Les Reves Byzantins - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Les Reves Byzantins, VersaceLes Rêves Byzantins este o redescoperire a atmosferelor orientale si exotice in care motivele baroce semnate Versace sunt unite cu simboluri ale..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Tava din portelan, 34 cm, Primavera - Christian LacroixDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Primavera, Christian LacroixDaliile magenta, macii purpurii si panselutele galbene se amesteca cu vegetatia luxurianta care pare sa se dezvolte dintr-un labirint trasat imaginar pe..
730,00 Lei
Fără TVA:730,00 Lei
Brand: Versace
Tava patrata din portelan, 9 cm, Les Reves Byzantins - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Les Reves Byzantins, VersaceLes Rêves Byzantins este o redescoperire a atmosferelor orientale si exotice in care motivele baroce semnate Versace sunt unite cu simboluri ale ..
340,00 Lei
Fără TVA:340,00 Lei
Brand: Vista Alegre
Tava din portelan, 39 cm, Ornament - Vista AlegreDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Ornament, Vista AlegreInspirata din tavanele palatului Vista Alegre, colectia Ornament surprinde prin rafinamentul si subtilitatea reliefului alb din portelan, lucrat cu atentie si p..
430,00 Lei
Fără TVA:430,00 Lei
Brand: Versace
Tava patrata din portelan, 15 cm, Le Grand Divertissement - VersaceDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Le Grand Divertissement, VersaceLe Grand Divertissement evoca legendarele banchete organizate la curtea lui Ludovic al XIV-lea si revine la primul bal somptuos org..
595,00 Lei
Fără TVA:595,00 Lei
Tava ceramica, 23.5 cm, Fish - Bordallo PinheiroDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Fish, Bordallo PinheiroIntre libertatea artistica si reproducerea vietii animale, folosirea pestelui ca inspiratie pentru piesele acestei colectii este rezultatul creativitatii si inventi..
215,00 Lei
Fără TVA:215,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.