Meniu
COȘUL TĂU

Plante decorative

Ramura decorativa Piumino, alb, 105 cm - Simona's SpecialsUtilizarea intr-un stil poetic a culorilor ne permite sa ne cufundam intr-un mediu relaxant, in care putem trai momentele noastre de relaxare absoluta. Datorita florilor si plantelor, chiar si un spatiu interior devine scena perfecta pe care ..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Buchet decorativ de eucalipt, verde, 36 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sar..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Copac decorativ in ghiveci, 90 cm, Lamai - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarma..
645,00 Lei
Fără TVA:645,00 Lei
Creanga decorativa, gri, 30 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ce pot..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Creanga decorativa, maro, 90 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ce po..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Frunza decorativa Aspidistra, verde - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante c..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Frunza decorativa Calla, verde, 93 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Frunza decorativa de monstera, 108 cm, rosu - SILK-KA
-50 %
Brand: Silk-Ka
Frunza decorativa de monstera, 108 cm, rosu - SILK-KAFrunza decorativa de monstera, din matase cerata, lucrata manual. De la Silk-Ka, Olanda. 108 cmFrunzele decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin ..
37,50 Lei 75,00 Lei
Fără TVA:37,50 Lei
Frunza decorativa de palmier, verde, 121 cm - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sa..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Frunza decorativa Monstera, verde - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sarmante ce ..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Palmier decorativ in ghiveci, 200 cm, Areca Dypsis - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decorat..
1.885,00 Lei
Fără TVA:1.885,00 Lei
Palmier decorativ in ghiveci, 215 cm, Areca - Simona's SpecialsFlorile decorative sunt o alternativa la fel de frumoasa, dar mai practica a celor naturale. Plantele artificiale isi pastreaza naturaletea, se mentin frumoase pentru foarte mult timp si nu necesita ingrijire. Acestea sunt decoratiuni sa..
2.035,00 Lei
Fără TVA:2.035,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)
SAL SOL