Meniu
COȘUL TĂU

Rosenthal

Brand: Rosenthal
Ceainic din portelan, 1250 ml, Sanssouci Ramona - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sanssouci Ramona, RosenthalCand Frederick cel Mare a construit noul sau castel Sansoussi in Potsdam - Germania in 1745, a comandat, de asemenea, accesorii de masa speciale pent..
1.110,00 Lei
Fără TVA:1.110,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 33 cm, Dynasty - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Dynasty, RosenthalPasarile si copacii vietii intalnesc vanturi si flori. Animalele heraldice, creaturile fantastice si aranjamentele vegetale inspirate din Orient, Renastere si Art Nouv..
645,00 Lei
Fără TVA:645,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 33 cm, Francis Carreau Beige - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Rosenthal, Francis Carreau BeigeReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clas..
405,00 Lei
Fără TVA:405,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 33 cm, Francis Carreau Bleu - RosenthalReferintele istorice si eleganta moderna sunt imbinate in noul decor Carreau al colectiei Francis, pentru a crea un aranjament de masa clasic luxos, dar cu aspect luminos. Interactiunea dintre zonele patrate libere si cele umplute in nua..
410,00 Lei
Fără TVA:410,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 33 cm, Magic Garden Foliage - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Magic Garden, RosenthalInca din Evul Mediu, plantele erau cultivate in scopuri medicinale. Gradina farmacistului, numita hortus medicus in limba latina, a fost inspiratia p..
295,00 Lei
Fără TVA:295,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 31 cm, Maria White - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Maria White, RosenthalInspiratia colectiei Maria a fost un set de ceai de argint din 1815 achizitionat de Philip Rosenthal, intr-o calatorie in Anglia. Acesta a numit colectia d..
310,00 Lei
Fără TVA:310,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 31 cm, Midas - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Midas, RosenthalForma Rosenthal jucausa si baroca Sanssouci, infrumusetat cu aur, formeaza scena decorului Midas . Modelele cu crengute si frunze distincte sunt asezate una peste alta in ..
585,00 Lei
Fără TVA:585,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 31 cm, Sanssouci Diplomat - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sanssouci Diplomat, RosenthalCand Frederick cel Mare a construit noul sau castel Sansoussi in Potsdam - Germania in 1745, a comandat, de asemenea, accesorii de masa speciale ..
1.645,00 Lei
Fără TVA:1.645,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 31 cm, Sanssouci Ivory - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa Sanssouci Ivory, RosenthalCand Frederick cel Mare a construit noul sau castel Sansoussi in Potsdam - Germania in 1745, a comandat, de asemenea, accesorii de masa speciale pentru..
380,00 Lei
Fără TVA:380,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 33 cm, Tac Gropius Skin Gold - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Skin Gold, RosenthalRealizate dupa schitele artistului Walter Gropius, colectiile Tac cuprind o serie completa de piese din portelan destinate aranjarii cu stil..
695,00 Lei
Fără TVA:695,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie de prezentare, 33 cm, Tac Gropius Skin Platin - RosenthalDescoperiti aici>>> intreaga colectie serviciu de masa TAC Gropius Skin Platin, RosenthalRealizate dupa schitele artistului Walter Gropius, colectiile Tac cuprind o serie completa de piese din portelan destinate aranjarii cu ..
695,00 Lei
Fără TVA:695,00 Lei
Brand: Rosenthal
Farfurie pentru cina, 29 cm, A La Carte Nimbus - RosenthalDescoperiti aici >>> intreaga colectie serviciu de masa A La Carte Nimbus, RosenthalLa Rosenthal studio-line, colectia A La Carte permite numeroase posibilitatile de combinare a vaselor pentru a crea un design remarcabil si a me..
220,00 Lei
Fără TVA:220,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 375 (32 pagini)
Simonas.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.